iPhone Screenshots

Description

Vsebina Zveze društev gluhih in naglušnih Slovenije (ZDGNS), kot je najdena na spletni strani www.zveza-gns.si, je sedaj na voljo tudi kot mobilna aplikacija za vse pametne telefone. S pomočjo aplikacije si lahko lažje preberete zadnje novice, ogledate video prispevke ter jih delite naprej. Na voljo vam je tudi Slovar SZJ, aplikacija klicnega centra, informacije o ohranjevanju zdravja skupaj z virtualnim sprehodom in še mnogo drugih koristnih informacij.


ZDGNS je nevladna, strokovna invalidska organizacija, ki si vse od svoje ustanovitve leta 1931 v takratni Dravski banovini, prizadeva za enakopraven družbeni položaj in pravice oseb z okvaro sluha: gluhih, naglušnih in gluhoslepih ter oseb s polževim vsadkom. S strokovnimi predlogi, opozorili in mnenji sodeluje s pristojnimi vladnimi organi in telesi.



ZDGNS je reprezentativna invalidska organizacija s 6.497 člani, združenih v 13 medobčinskih društev. Kot izvajalka 11 posebnih socialnih programov na državni in lokalni ravni ima status društva v javnem interesu na področju socialnega varstva za osebe z okvaro sluha.

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

Tekela Clewlow ,

upmobi.xyz!!raise downloads by 10 times

This is one of the best apps i have found till now. Appreciated your hard work.
Btw, here wa can provide rating, review, so as to the keyword searching install.Want to get more organic users, then find us in upmobi.xyz

Information

Seller
Davor Majc
Size
26.8 MB
Category
News
Compatibility

Requires iOS 12.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English, Arabic

Age Rating
12+
Infrequent/Mild Alcohol, Tobacco, or Drug Use or References
Infrequent/Mild Medical/Treatment Information
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.