Здрав‪и‬ 4+

Sopharma

Designed for iPhone

    • 3.5 • 2 Ratings
    • Free

iPhone Screenshots

Description

Искате да бъдете по-здрави, но не знаете откъде да започнете? „Здрави“ е напълно безплатна апликация, която ви предлага лесни за следване и изпълнение дневни съвети по темата как да бъдем в добро физическо и умствено здраве. Следването на нашите съвети всеки ден ще ви помогне да разширите познанията си за здравословното хранене, спорта, медитацията и ще ви помогне да се чувствате по-добре.

Ако се тревожите, че ще пропуснете или забравите за днешния съвет, може да използвате менюто Настройки, от което да активирате получаване на ежедневни напомняния. А може да изберете и опцията за ежеседмични напомняния, така че да прочетете всички съвети за седмицата наведнъж.

Добри практики като това как да се преборим със сутрешния стрес или да бъдем заредени с енергия през целия ден, бързи и нетрадиционни готварски рецепти като такава за алено смути, съвети за дома, съвети за оптимисти и песимисти, както и идеи за добри дела ще ви помогнат да подобрите ежедневието си в положителна посока.

Съдържанието на тази апликация е с образователни цели, а не медицински съвети. В случаите на нужда от специфично лечение , моля консултирайте се с вашия лекар преди прием на някоя от добавките или изпълнение на съветите, както и при съмнения за алергии и непоносимости.

Защото животът е хубав, когато сме здрави!

What’s New

Version 2.1.0

Interface improvements.

Ratings and Reviews

3.5 out of 5
2 Ratings

2 Ratings

Gergana Ivanova ,

The best Bulgarian app!!!

It's very good and super healthy :)

Shjvsdjkndadilnsaj ,

Bg

Mnogo dobre!!

Fly_angel ,

Много, много сладко приложение

Много красиви картинки и интересни и полезни съвети,а с благотворителната си кауза е направо перфектно! Едно от най-любимите ми приложения, браво на създателите, няма какво да се добавя или премахва <3

App Privacy

The developer, Sopharma, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

You Might Also Like

Health & Fitness
Medical
Health & Fitness
Medical
Health & Fitness
Health & Fitness