iPhone Screenshots

Description

Dobrodošli u Zagrebačko kazalište mladih – središnje mjesto kazališnih zbivanja u Zagrebu, te jednu od vodećih kazališnih institucija u ovom dijelu Europe.

Zagrebačko kazalište mladih renomirano je kazalište prepoznato ne samo u Hrvatskoj, već je upisano na kulturnoj mapi prestižnih kazališnih kuća i uglednih kazališnih festivala u Europi, te je značajan predstavnik hrvatske kulture u svijetu.

z/k/m je specifično i jedinstveno kazalište u Zagrebu upravo po svojoj programskoj orijentaciji, repertoaru namijenjenom mladima, kao i promicanju suvremenih dramskih tekstova te prezentaciji suvremenih praksi iz domene plesa, novog cirkusa, crossover žanrova i ostalih novih pravaca u izvedbenoj umjetnosti.

z/k/m je važna točka u zagrebačkom kulturnom miljeu u kojoj se publika može informirati o novim svjetskim izvedbenim trendovima, i to kroz predstave vlastitog dramskog ansambla te brojnim hrvatskim i svjetskim gostovanjima.

z/k/m je otvoreni prostor za kazališna istraživanja definiran jedinstvenim repertoarom te usmjeren ka prezentaciji relevantnih europskih i svjetskih umjetnika.
U sklopu Učilišta, Zagrebačko kazalište mladih etablirano je kao mjesto koje preko 65 godina njeguje dječje kazališno stvaralaštvo, razvoj kreativnosti, stjecanje kulturnih navika te odgoj najtalentiranijih generacija mladih kazališnih umjetnika.

Zagrebačko kazalište mladih je mjesto scenskih istraživanja u domeni umjetničkog teatra, za djecu, mladež i ostale gledatelje svih dobnih skupina, i danas u europskim kazališnim rasporedima zauzima značajno mjesto kao ono koje svojim predstavama i koprodukcijskim projektima pomiče granice i suvremene umjetnosti.

Zagrebačko kazalište mladih u posljednjih je desetak godina osvojilo preko 130 nagrada za svoj rad.
Ističu se ugledna međunarodna priznanja i nagrade na najpoznatijim festivalima i kazališnim događanjima u Europi i svijetu, od Bruxelessa, Berlina, Frieburga, Nitre, Moksve, Heildeberga, Wiesbadena, Plzena, Varne, Helsinkije, Beča, Beograda, Skopja i Ljubljane, do New Yorka i Kostarike.

What’s New

Version 1.2.1

Manja unaprijeđenja i ispravci.

Information

Seller
BITWARE j.d.o.o.
Size
15 MB
Category
News
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English, Croatian

Age Rating
Rated 12+ for the following:
Infrequent/Mild Horror/Fear Themes
Infrequent/Mild Realistic Violence
Infrequent/Mild Sexual Content and Nudity
Infrequent/Mild Profanity or Crude Humor
Infrequent/Mild Mature/Suggestive Themes
Copyright
© 2015 ZKM
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like