Zenegy 4+

Zenegy ApS

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Prøv Zenegys Medarbejder App i et helt nyt og opdateret design! Med Zenegys Medarbejder App får du et perfekt overblik lige ved hånden. Se din lønseddel i et interaktivt design, som gør det let at holde styr på skat, fradrag, pension og meget mere. Du kan også få et historisk overblik og se, hvordan din løn har udviklet sig gennem tiden.

SLIP FOR BESVÆRLIGE KØRSELSREGISTRERINGER
Med Zenegy har det aldrig været lettere at holde styr på kørselsregnskabet. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste ’til’ og ’fra’ på ruten – så sørger Zenegy for et kørselsregnskab uden fejl. Det er næsten magisk.

NEM FERIE- OG FRAVÆRSREGISTRERING
Anmod om ferie eller registrér sygedage med ét klik. Du får besked, så snart din arbejdsgiver har godkendt din registrering.

SE DINE ENHEDER OG ADGANGE
I App'en får du et hurtigt overblik over, hvilke enheder og adgange, som din arbejdsgiver har tildelt dig. Her kan du se, hvilke adgange du har fået tildelt til lokaler/bygninger og IT-systemer, samt de enheder (arbejdstelefon, mm.), som er blevet udleveret til dig.

ALTID OPDATERET
Zenegy’s Medarbejder App gør det nemt at opdatere dine personlige oplysninger. Så kan du altid holde din medarbejderprofil opdateret i forhold til fx bankoplysninger, adresse og telefonnummer. Du kan også sætte et mere personligt præg på din profil ved at tilføje et profilbillede af dig selv.

Din arbejdsgiver skal være kunde hos Zenegy, for at du kan bruge app'en.

What’s New

Version 2.1.45

Nu kan medarbejdere tilføje afdeling, profit center og omkostningssted ved oprettelse af registreringer. På feriesaldoen kan medarbejderen også se overførte dage fra tidligere ferieår og ferieforhindring - hvis dette er slået til for virksomheden. Den nyeste version indeholder fejlrettelser og forbedringer af ydeevnen.

App Privacy

The developer, Zenegy ApS, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Productivity
Finance
Finance
Finance
Productivity
Business