Screenshots

Description

Prøv Zenegys Medarbejder App i et helt nyt og opdateret design! Med Zenegys Medarbejder App får du et perfekt overblik lige ved hånden. Se din lønseddel i et interaktivt design, som gør det let at holde styr på skat, fradrag, pension og meget mere. Du kan også få et historisk overblik og se, hvordan din løn har udviklet sig gennem tiden.

SLIP FOR BESVÆRLIGE KØRSELSREGISTRERINGER
Med Zenegy har det aldrig været lettere at holde styr på kørselsregnskabet. Det eneste, du skal gøre, er at indtaste ’til’ og ’fra’ på ruten – så sørger Zenegy for et kørselsregnskab uden fejl. Det er næsten magisk.

NEM FERIE- OG FRAVÆRSREGISTRERING
Anmod om ferie eller registrér sygedage med ét klik. Du får besked, så snart din arbejdsgiver har godkendt din registrering.

SE DINE ENHEDER OG ADGANGE
I App'en får du et hurtigt overblik over, hvilke enheder og adgange, som din arbejdsgiver har tildelt dig. Her kan du se, hvilke adgange du har fået tildelt til lokaler/bygninger og IT-systemer, samt de enheder (arbejdstelefon, mm.), som er blevet udleveret til dig.

ALTID OPDATERET
Zenegy’s Medarbejder App gør det nemt at opdatere dine personlige oplysninger. Så kan du altid holde din medarbejderprofil opdateret i forhold til fx bankoplysninger, adresse og telefonnummer. Du kan også sætte et mere personligt præg på din profil ved at tilføje et profilbillede af dig selv.

Din arbejdsgiver skal være kunde hos Zenegy, for at du kan bruge app'en.

What’s New

Version 2.1.26

Vi har forbedret timeregistreringen, så man kan taste timer direkte ind uden at taste start-og sluttidspunkt. Desuden har vi opdateret feriespecifikationen, så det er i overensstemmelse med den nye ferielov.

App Privacy

The developer, Zenegy ApS, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer's privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Information

Seller
Zenegy ApS
Size
128.4 MB
Category
Business
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages
Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like