Screenshots

Description

Zilele Clujului 2019 este o aplicatie dedicată festivalului care poarta același nume. Aplicația este disponibila gratuit.

Dezvoltatorul de aplicatii Appy.ro a lansat prima versiune a aplicatiei in 2016. In baza feedback-ului primit de la utilizatori, aplicația a fost revizuită pentru a mări semnificativ viteza de încărcare și pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului.

Festivalul Zilele Clujului oferă concerte, spectacole, ateliere, proiecții de film, expoziții, paradă, etc. Această bogăție de evenimente creează atât oportunități cât și dificultăți clujenilor sau vizitatorilor: cum să navigheze printre atâtea opțiuni? Cum să își coordoneze întâlnirea cu prietenii sau familia la un anumit eveniment? Cum să se asigure că nu uită un eveniment la care țin foarte mult? Cum să găsească rapid pe hartă unde se desfășoară evenimentul căutat?

Am vrum să oferim clujenilor o modalitate simpla și facilă de a soluționa toate acestea probleme, astfel încât experiența Zilele Clujului să fie cât mai relaxată. Iată ce poți face cu ajutorul acestui ghid inteligent de pe telefonul tău:

- Poți afla mai multe detalii despre festival
- Poți să trimiți invitații prietenilor, cunoscuții sau familiei tale și să le spui despre festival sau despre un eveniment anume, atât prin email, cât și SMS
- Poți vedea programul tuturor evenimentelor, date despre locație, să le găsești pe hartă
- Poți filtra rapid evenimentele care te interesează după tag-uri, ore, locație
- Poți adăuga evenimentele care ți se par atractive în calendarul de pe telefonul tău și seta o alertă care să te îți aducă aminte de eveniment
După cum am mai spus, aplicația este gratuită. Dacă vă place aplicația, ne-ar onora să ne dați un rating și să scrieți ce credeți despre aplicația noastră!

Clujul se conectează!

What’s New

Version 2.0

Zilele Clujului 2019

Information

Seller
Municipiul Cluj-Napoca
Size
29.9 MB
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like