iPhone Screenshots

Description

De Zonneplan app geeft je eenvoudig inzicht in de prestaties van jouw zonnepanelen. Zie altijd en overal hoeveel energie jouw zonnepanelen opwekken. Handig, want zo vergelijk je de opbrengst eenvoudig met gisteren, vorig jaar of met je buren.

Lekker opgewekt! Al jouw zonne-energie in één overzicht:
- Zie hoeveel energie je opwekt
- Bekijk alle voorgaande opbrengsten, tot aan de dag van installatie
- Vergelijk opbrengsten van verschillende periodes

Voor wie is de app?
De Zonneplan app is voor iedereen die een Zonneplan ONE omvormer heeft. Ons team is hard aan het werk zodat ook andere omvormers in de toekomst uitgelezen kunnen worden door de Zonneplan app.

Help ons de app te verbeteren
Ons team werkt iedere dag aan oplossingen die de Zonneplan app nóg beter maken. Wat vind jij van de Zonneplan app? Laat een recensie achter. Wij zijn benieuwd naar jouw mening!

Klaar voor de toekomst
Het moet beter. Iedere dag zijn we hiermee bezig. Zonneplan blijft ontwikkelen en hierdoor komen nieuwe functies beschikbaar. Een maximale opbrengst nu, met ingebouwde functies voor het energienet van de toekomst. Zo kan iedereen de komende jaren maximaal profiteren van de eindeloze kracht van de zon. Lees meer op www.zonneplan.nl/one.

Vriendenactie: deel jouw link en win je zonnepanelen terug!
Fantastisch! Jij wekt zonne-energie op en geniet dubbel van de zon. Dat zouden meer mensen moeten doen. Nodig je vrienden, familie of buren uit om via een Zonneplan de voordelen van de zon te ontdekken. Koopt jouw vriend via jouw link zonnepanelen, dan maken jullie beide kans om het aankoopbedrag terug te winnen. Bonus: jullie dragen ook nog bij aan een beter milieu.

What’s New

Version 2.4.1

Fixes
- Probleem opgelost waardoor de knoppen in de bovenste balk niet meer werkten
- Probleem opgelost waardoor het zonnetje bij de zonnepanelen status soms niet meer draaide

App Privacy

The developer, Zonneplan B.V., indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You Might Also Like