Zorgbed Midden-Brabant 4+

Onlinq

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Steeds meer kwetsbare ouderen wonen thuis. Door diverse omstandigheden kunnen die ouderen soms acuut extra (intramurale) zorg nodig hebben. Dit kan onder andere door middel van eerstelijnsverblijf (ELV), maar er zijn ook diverse andere zorgvormen mogelijk. Het triage-instrument in de app “ZorgbedMB” ondersteunt u bij het maken van de juiste keuze van aanvullende zorg. Door middel van het doorlopen van het triage-instrument ziet u welk zorgvorm het best aansluit bij de zorgvraag van uw patiënt. Indien het eerstelijnsbed de meest geschikte zorgvorm is, toont de app een actueel overzicht van de op dat moment beschikbare ELV-bedden in Midden-Brabant.
Naast het triage-instrument en het overzicht van de beschikbare ELV-bedden biedt de app ook een consultatiefunctie aan. Het geeft u de mogelijkheid contact op te nemen met een specialist ouderengeneeskunde van een van de VVT-organisaties in Midden Brabant en/of de geriater van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis.

What’s New

Version 1.4.4

Meer telefoonnummers mogelijk voor teams en organisaties

App Privacy

The developer, Onlinq, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

Business
Productivity
Business
Utilities

You Might Also Like

Medical
Medical
Medical
Medical
Medical
Medical