ΠΛΙΑΚΟ‪Υ‬ 4+

CLICKGATE LTD

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

Στόχος της ήταν να αξιοποιήσει τις σπουδές που έκανε πάνω στη μεθοδολογία διδασκαλίας ξένων γλωσσών στην Αγγλία και την μέχρι τότε πείρα της . Έτσι, εγκαινίασε μια νέα εποχή στην ποιότητα της διδασκαλίας επιλέγοντας άριστα καταρτισμένο διδακτικό προσωπικό και καθιερώνοντας ένα καινοτόμο και αποτελεσματικό έως και σήμερα πρόγραμμα σπουδών.

Τα στοιχεία αυτά σε συνδυασμό με τα υψηλότατα ποσοστά επιτυχίας σε όλες τις εξετάσεις εκτιμήθηκαν άμεσα και κατέταξαν το φροντιστήριο ανάμεσα στα κορυφαία.

Στα τέλη της δεκαετίας του 1990 λειτούργησε και το δεύτερο φροντιστήριο «Πλιάκου» στην Αργυρούπολη, στην οδό Κυπρίων Αγωνιστών 55. Τότε εντάχθηκαν στο δυναμικό των φροντιστηρίων ο Απόστολος Πλιάκος, καθηγητής Αγγλικών & Ιταλικών και η Ιωάννα Πλιάκου, νηπιαγωγός & καθηγήτρια Αγγλικών (απόφοιτοι του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών), συμβάλλοντας και αυτοί στην περαιτέρω εξέλιξη των φροντιστηρίων μέχρι και σήμερα.

What’s New

Version 1.1

- Διορθώσεις

App Privacy

The developer, CLICKGATE LTD, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

Food & Drink
Medical
Social Networking
Business

You Might Also Like

Reference
Education
Education
Education
Education
Education