Orders.no 4+

Orders AS

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

Orders.no er en plattform som kobler brukere og restauranter for mat og drikke bestilling. Vi tilbyr brukerne en enkelt måte for å bestille hos restaurantene. De kan velge mat, drikke og sende bestillingsmelding til en utvalgt restaurant med appen, og får notifikasjon når bestillingen blir godkjent eller avslått av den restauranten. Hvis bestillingen er godkjent, brukerne kan komme, betale og hente varene hos restaurantens lokalen på avtalt hentetid.

Brukernes viktigste støttefunksjoner:
1. Bruker:
Logge på
Registrere
Glemme passord
Bruker kan registrere en ny konto og få aktiveringskode per epost. Kontoret er lagret når brukeren sender riktig kode til systemet. Hvis brukeren glemmer sin passord, han eller hun kan få ny kode eller passord per epost. For å tilgang til andre funksjoner hos appen, brukeren må logge på med en gyldig konto og passord.

2. Hjemskjermen:
Ved å logge på appen, Orders.no hjemskjermen viser brukeren de siste bestillingene sine og de favorittrestaurantene sine. Derfor kan appen hjelpe brukeren å bestille på nytt eller velge en av de favorittrestaurantene sine. Brukeren kan også søke andre restauranter i “søk fane” på toppen av hjemskjermen.
3. Bestilling:
Bestilling er den viktigste funksjonen av Orders.no. Brukeren kan søke,velge restaurant og bestille mat og drikke hos valgte restauranten sin.
4. Notifikasjon:
Restauranter får bestillingen fra brukeren hos deres dashboard som tilkoblet til Orders.no appen. De kan se på og behandle den bestillingen med å godkjent eller nekte. Etter behandlingen skal brukeren få notifikasjon til mobilen sin.
Hvis bestillingen er ikke behandlet etter 15 minutter av restauranten, den blir kansellert automatisk av systemet. Brukeren får notifikasjonen av avlysningen fra appen.

What’s New

Version 1.12

Nye funksjoner for restaurantinnehaver

App Privacy

The developer, Orders AS, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Food & Drink
Food & Drink
Food & Drink
Food & Drink
Food & Drink
Food & Drink