iPhone Screenshots

Description

Aplikacioni Libra me zë u’a mundëson të gjithëve të dëgjojnë libra të cilat janë lexuar me zë nga vullnetarët e platformës.

Audio Librat janë të ndara në kapituj për përdorim më të lehtë duke mundësuar të vazhdohet libri në kapitullin ku ka mbetur.

Platforma digitale “Libra me zë”, rëndësi të veçantë iu ka dhënë personave me shikim të dobësuar dhe personave të verbër që aplikacioni të jetë sa më i çasshëm.

Të gjithë komunitetit shqipfolës që nuk mund të lexojnë, ky aplikacion do të iu mundësojë të dëgjojnë librat me zë.

What’s New

Version 1.0.1

- Fixed media player pin jump while sliding.

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
2 Ratings

2 Ratings

Information

Provider
Frakton Ltd.
Size
46.4 MB
Category
Books
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like