NPOST Portal 4+

Menaxhimi i porosive

Kujtim Hajredini

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

NPOST Portal është një aplikacion për menaxhimin e porosive nga ana e dërguesit drejt pranuesit të pakos.

Ky aplikacion mundëson regjistrimin dhe kyçjen e përdoruesve për regjistrimin e porosive. Regjistrimi i pakove mund të bëhet në 4 metoda të ndryshme të dërgesës:
- Shitore - Shtëpi
- Postomat - Shtëpi
- Shitore - Postomat
- Postomat - Postomat

Pas regjistrimit të një dërgese duhet të bëhet kërkesa nga ana juaj, për mbledhjen e pakos nga ana jonë.

Egziston mundësia e përcjelljes së aktivitetit në kohë reale apo si histori e çdo porosie të regjistruar. Përveç kësaj ju mund:
- të ndryshoni të dhënat e pranuesit.
- të ndryshoni adresën se ku do të dorëzohet pako.
- të kontaktoni direkt klientin.
- të hapni derën e Npostomat.
- të shpërndani detajet e porosisë drejt klientit tuaj.

Aplikacioni mundëson edhe:
- shikimin e të gjitha aktiviteteve të transakcioneve.
- të kërkoni tërheqje të parave të mbledhura.
- të ndryshoni paketën e planeve me çmime të ndryshme, e shumë veçori të tjera.

What’s New

Version 1.2

- Bug fixes
- Login with SMS

App Privacy

The developer, Kujtim Hajredini, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Location

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Productivity
Productivity
Productivity
Productivity
Productivity
Productivity