Platforma KBI 4+

Vlerson Haliti

Designed for iPhone

    • Free

iPhone Screenshots

Description

Aplikacioni i bashkesise islame te kosoves

Aplikacioni Platforma KBI mundëson përdoruesëve që sa më lehtë të mund t'i shikojnë obligimet financiare ndaj Keshillit te Bashkesise Islame.

Aplikacioni mundëson:

1. Kartelën digjitale ku ju mund të shikoni sa keni paguar dhe sa keni obligime ndaj Këshillit te Bashkësisë Islame.
2.Te merrni njoftime nga Keshilli i Bashkësisë Islame.
3.Te shikoni anëtarët e familjes tuaj.
4.Te shtoni antare te rinjë të familjes tuaj në sistem pa pasur nevoj te lajmeroheni në Keshillin përkatës.
5.Kalendarin ku ju mund të shikoni datat e rëndësishme të kalendarit Islam.
6. Përditesoni te dhenat e llogarise tuaj

What’s New

Version 1.0.19

This version contains logo changing for every unit, and some improvement in user view.

App Privacy

The developer, Vlerson Haliti, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Contact Info

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

Business
Productivity
Business
Business
Medical

You Might Also Like

Business
Productivity
Business
Productivity
Productivity
Productivity