Posta MikMik 4+

Valon Mustafa

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

POSTA MIK MIK ËSHTË KOMPANIA ME RRITJËN ME TË SHPEJTË NË BALLKAN DHE TANI LIDERE NË SHËRBIMET POSTARE DUKE OFRUAR DËRGESA TË SHPEJTA BRENDA KOSOVËS, RAJONIT DHE BOTËS.

MIK MIK ËSHTË E DEDIKUAR QË T’JU OFROJË SHËRBIM CILËSOR BIZNESEVE NË MENYRE QË DËRGESAT E TYRE TË ARRIJNË NË KOHË!

What’s New

Version 1.0.9

Avansim I moduleve ekzistuese

App Privacy

The developer, Valon Mustafa, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Business
Business
Productivity
Productivity
Business
Productivity