Fibank Mobile 4+

First investment Bank AL

First investment Bank – Albania Sh.a

    • Free

Screenshots

Description

Me aplikacionin “Fibank Mobile” në telefonin tuaj, Fibank do të jetë gjithmonë me ju!

Duke përdorur këtë aplikacion ju mund të kontrolloni shpejt dhe lehtë llogaritë tuaja, të bëni transferime në kohë reale, të merrni informacion të azhornuar në lidhje me kartat tuaja të kreditit dhe të debitit, etj.

Karakteristikat kryesore të aplikacionit:

Të dhëna biometrike - Gjurmë gishtash/face ID për hyrje dhe identifikim në Aplikacionin Fibank Mobile.

Ju keni mundësi për të kryer transferta brenda dhe jashtë vendit me vetëm një klik. Sistemi i pagesave ju shoqëron që nga fillimi i transaksionit deri në përfundimin e tij të suksesshëm.

Shkëmbimi i valutës së huaj me opsionin e normave të negociueshme..

Ju merrni një pasqyrë të plotë dhe të detajuar për të gjitha llogaritë tuaja - kontrolloni gjendjen, shumat e transferimeve të pranuara dhe të porositura, datat e hapjes, etj.

Ju jeni gjithmonë të informuar rreth depozitave tuaja - duke përdorur aplikacionin, ju mund të zbuloni lehte interesin e akumuluar, mund të kontrolloni datën e maturimit dhe ditët e mbetura deri në maturim.

Ju mund të menaxhoni me lehtësi kartat tuaja të kreditit dhe debitit - të kontrolloni të gjitha pagesat e bëra nëpërmjet tyre, të kontrolloni se sa fonde keni në llogarinë e kartës suaj, cili është kufiri i kredisë së përdorur, etj. Ju mund të paguani këstet në kartat tuaja të kreditit vetëm me një klik. Sigurisht, përsëri të gjitha levizjet paraqiten gjithashtu në formë grafike.

Ju mund të gjeni shumë shpejt degët dhe bankomatët e Fibank me hartën që ndodhet në aplikacion. Ju mund të orientoheni lehtë se cilat janë degët dhe ATM-të tona më të afërta, të shihni orët e tyre të punës dhe detajet e kontakteve, të përdorni hartat për të vajtur tek to.

Informacion mbi kurset e këmbimit - ndiqni në kohë reale normat e blerjes dhe shitjes së për monedhat me të cilat operon Fibank.

Ofertat – Te rejat më të fundit në lidhje me produktet, promovimet, postimet në blog të Fibank dhe gjithçka që është e rëndësishme për ju.
Ju mund të zgjidhni karakteristikat që do ta bëjnë funksionimin e aplikacionit edhe më të përshtatshëm dhe të kënaqshëm. Për më shumë informacion, shikoni profilin tuaj në menunë karakteristikat. Ne nuk kemi harruar sigurinë tuaj. Ju mund të zgjidhni nga llojet e ndryshme të politikave për të hyrë dhe identifikuar në aplikacionin celular - të dhëna biometrike ose fjalëkalim.

Për më shumë rreth produkteve dhe shërbimeve të Fibank, ju mund të lexoni në www.fibank.al, të na kontaktoni në e mail info@fibank.al ose te telefononi në 04 227 4510.

What’s New

Version 1.0.73

Experience a better digital experience with the latest version of the Fibank Mobile application!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Perjetoni nje pervoje me te mire dixhitale me versionin e fundit te aplikacionit Fibank Mobile!

Ratings and Reviews

4.4 out of 5
8 Ratings

8 Ratings

Ledjo08 ,

Perfect

Easy, friendly 😍
Bank in your hand!

App Privacy

The developer, First investment Bank – Albania Sh.a, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

My Fibank
Finance
CREDINS online
Finance
UB Online
Finance
BKT Smart
Finance
MyIute Albania
Finance
Raiffeisen ON
Finance