ndreqe 4+

BBros L.L.C.

    • 4.6 • 13 Ratings
    • Free

iPhone Screenshots

Description

PËR PLATFORMËN
Ndreqe.com është platformë online që mbledhë ankesat e qytetarëve për shërbime publike komunale dhe i portretizon në një hartë interactive. Platforma u mundëson qytetarëve të raportojnë lehtë dhe shpejt ankesat ndërsa institucioneve komunale ju mundëson kanalizimin e këtyre kërkesave në një vend lehtë të qasshëm.

Aktualisht, përmes Platformës Ndreqe mund të raportohen këto kategori të problemeve: mbeturina, parkim ilegal, gropa në rrugë, ndriçim publik, trotuar i dëmtuar apo pirja e duhanit brenda hapësirave publike.

Ankesat e raportuara në Ndreqe dërgohen për t’u rregulluar tek zyrtarët përgjegjës të komunave. Secili qytetar mund të shohë ankesat e raportuara, mund të përditësoj ato apo abonohet për njoftime. Përveç kësaj, Ndreqe krijon një atmosferë të pjesëmarrjes qytetare, ku qytetarët mund të përfshihen drejtërpërsëdrejti në ankesa tek qeverisja lokale. ju mundëson qytetarëve të raportojnë lehtë dhe shpejt ankesat për shërbime publike në lagjet dhe fshatrat e tyre.

Ndreqe.com është e bazuar në platformën e hapur FixMyStreet të mySociety. Demokraci Plus (D+) e sjellë në Kosovë këtë platformë në partneritet me Institutin Demokratik Kombëtar (NDI) në Uashington.

What’s New

Version 1.1.2

Deep linking fixes

Ratings and Reviews

4.6 out of 5
13 Ratings

13 Ratings

Mijyy ,

Very useful app

Easy to use, cool looking design and very useful .

perparush ,

Mos u lodh..

Raporto Palidhje se kushi sta vnon veshin.. kom raportu qe sa po kush e shtyn me shtet se...

App Privacy

The developer, BBros L.L.C., has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

More By This Developer

Entertainment
Finance
Shopping
Shopping
Shopping
Social Networking

You Might Also Like

Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities
Utilities