Screenshots

Description

Gazeta Panorama Sport online. Botim i Panorama Group ► Gazeta më e madhe sportive në Shqipëri! ► www.panoramasport.al për lajmet e fundit në çdo kohë. Gazeta Panorama Sport është gazetë e përditshme në gjuhën shqipe, botohet në Tiranë, Shqipëri. Aktualisht ajo është gazeta më e madhe sportive në vend, gjithashtu portali i saj online eshte portali mediatik sportiv me i vizituari ne territorin Shqiptar dhe me gjere kudo qe banojne dhe jetojne shqiptarët! http://www.panoramasport.al

Ratings and Reviews

4.6 out of 5
5 Ratings

5 Ratings

Ajax_1981 ,

Best Sport Website in Albanian Language

Best Sport Website in Albania

iamboni ,

Back swipe

Duhet opsioni back swipe per iOS

Information

Provider
PANORAMA GROUP SH.A
Size
8.1 MB
Category
Sports
Compatibility

Requires iOS 12.1 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
Rated 12+ for the following:
Infrequent/Mild Sexual Content and Nudity
Infrequent/Mild Realistic Violence
Copyright
© Panorama Group
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like