Screenshots

Description

Gazeta Panorama online. Botim i Panorama Group ► Gazeta më e madhe në Shqipëri! ► www.panorama.com.al për lajmet e fundit në çdo kohë. E Përditshme e Pavarur. Gazeta Panorama është gazetë e përditshme në gjuhën shqipe, botohet në Tiranë. Aktualisht ajo është gazeta më e madhe dhe si rrjedhojë më e shitura në vend. Tirana-Albania We are the biggest newspaper in our country and as a consequence we are the most selling newspaper in Albania. For the latest news at any time visit our website Newspaper Panorama Online: http://www.panorama.com.al/

What’s New

Version 1.1.3

Fixed notification
New home page
Security improvements
______________________
U rregullua notification
Faqe e pare me design te ri
U shtua siguria ne aplikacion

Ratings and Reviews

3.5 out of 5
11 Ratings

11 Ratings

Alket K. ,

Panorama Sport

Panorama Sport nuk del më tek faqja e parë në hapje të aplikacionit. Duhet të hapësh një lajm dhe në fund të tij të klikosh tek Panorama sport?!?!?
Do ishte me mirësi më parë ose aplikacion më vete. Pse duhet të hapen lajmet dhe pastaj faqja Panorama sport?

Ajax_1981 ,

Faqe serioze

Faqe serioze , jo kazan

shtrimelingu ,

Shoke fshatare

Optimizojeni per iPad se eshte scandal.

Information

Provider
PANORAMA GROUP SH.A
Size
5 MB
Category
News
Compatibility

Requires iOS 8.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
12+
Infrequent/Mild Sexual Content and Nudity
Infrequent/Mild Realistic Violence
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like