Screenshots

Description

Dosja.al është krijuar me qëllim informimin e saktë dhe të shpejtë të përdoruesve të saj. Secili prej jush do të gjej atë që kërkon, pasi lajmet shpërndahen në kohë reale dhe burimet e tyre janë të sigurta. Përfshihen foto dhe video që çdo ngjarje të jetë e prekshme nga ju. Kategoritë janë gjithë përfshirëse duke filluar nga politika, sporti, kultura, teknologjia, ekonomia, kronika të ndryshme, intervista, sondazhe nga Shqipëria dhe përtej saj.
Mund të përditësoheni gjithashtu me horoskopin dhe parashikimin e motit.

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
3 Ratings

3 Ratings

saimirmemaliaj ,

Super aplikacion. Rekord ne shpejtesi dhe saktesi

Super

Xhenina ,

SUPER DOSJA

Funksione te shpejta, praktike dhe notifikim ne kohe reale te lajmeve ❤️

Information

Provider
Code It Sh.p.k
Size
49.9 MB
Category
News
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
12+
Infrequent/Mild Realistic Violence
Infrequent/Mild Medical/Treatment Information
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like