Screenshots

Description

Lexoni lajmet nga të gjitha portalet dhe gazetat shqiptare në një vend.

-Mundësi për shfaqjen e lameve në dy mënyra: Foto dhe List

-Përshkrim i shkurtër i lajmit para se ta lexoni të gjithë lajmin

-Njoftim se cila Gazete/Portal e ka botuar lajmin dhe kohën e publikimit

-Opsion për të zgjedhur se nga cilat faqe doni të shikoni lajmet dhe nga cilat faqe nuk doni tju shfaqen lajmet

-Opsion për të shtuar faqet tuaja të preferuara

-Lajmet radhiten sipas kohës që janë postuar duke filluar nga lajmet e fundit.

-Lajmet janë të ndara në kategoriVërejtje: Lajmet e postuara në këtë aplikacion ju përkasin faqeve/portaleve që i publikojnë ato dhe në asnjë menyrë nuk paraqesin qëndrimet apo mendimet e kompanisë tonë.

-Lajmi i plotë hapet direkt në web faqet e tyre dhe ato janë përgjegjëse për materialin që publikojnë

-Informacini i shkurtër dhe fotografia që ne e listojmë në aplikacion është publike dhe është e vendosur në wev faqe faqet e portaleve në mënyrë që mund të lexohet nga motoret e kërkimit dhe rrjetet sociale dhe duke u bazuar në regullativat europjane dhe boterore nuk paraqet të drejtë autoriale për derisa meret vetëm ajo informatë e quajtur METATGS. (për më shumë info na kontaktoni në info@arholding.mk)

Information

Provider
Arlind Pajaziti
Size
27.2 MB
Category
News
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like