Lapsi 12+

Alternative e re ‪!‬

Lapsi.al

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Lapsi.al është një media online, që ka për qëllim informimin e paanshëm duke vënë profesionalizmin në plan të parë. Ky portal informativ është një alternativë e re që rreket të krijojë nje hapësirë sa më të lirë për gazetarinë e vërtetë. Përvoja e gjatë dhe nevoja për të shkuar sa më pranë të vërtetës, janë vijat mbi të cilat do të shkruajë lapsi yne.

What’s New

Version 1.2

*Notification Fixed
*Speed improvement
*New Design
*Security improvement

Ratings and Reviews

4.7 out of 5
98 Ratings

98 Ratings

App Privacy

The developer, Lapsi.al, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Dosja
News
Reporter al
News
A2 CNN
News
Gazeta Panorama
News
Pamfleti
News
CNA | City News Albania
News