iPhone Screenshots

Description

SCAN&GO lehtëson eksperiencën e blerjeve tuaja në supermarket, duke ju mundësuar
pagesa pa kaluar më në arkë. Aplikacioni mund të shkarkohet dhe të përdoret FALAS, dhe
është i thjeshtë në përdorim.
Nëpërmjet Scan&Go ju mund të:
- SKANONI barkodet e produkteve që dëshironi të blini
- PAGUANI direkt nga aplikacioni
- LARGOHENI nga supermarketi duke skanuar QR Code në telefon
Të dhënat tuaja mund të aksesohen vetëm nga ju nëpërmjet emailit, dhe kodit tuaj të sigurisë.
PËR BLERJE QË NUK KALOJNE MË NGA ARKA!
Përdorime të tjera:
- Lexoni katalogun e ofertave të SPAR TEG në kohë reale.
- Krijoni në aplikacion listën tuaj të pazarit që nga shtëpia
- Merni informacion lidhur me produktet që keni skanuar
- Kontrolloni historikun e faturave tuaja.
- Disa mënyra kontakti për ndihmë.
Shfleto ofertat, përfito nga zbritjet, dhe kurse kohën në dyqan me Scan&Go.
I thjeshtë, i shpejtë dhe i sigurtë!
……………………………………………………………………
SCAN&GO – skip the lines & check out as fast as you came in.
Scan&Go eases your shopping experience in the supermarket, enabling you to checkout
without waiting in line to pay anymore. The application can be downloaded and used for FREE
in Albania. It is simple to use in both languages Albanian and English.
How it works:
- SCAN the barcode of the products you want to buy directly through the app
- PAY the items using your phone
- LEAVE the supermarket by scanning QR Code at checkout
Your data is secured and can only be accessed by the user with an email and security code.

NO NEED TO WAIT IN LINE TO CHECK OUT ANYMORE.

Other app features:
- Check the catalog offers of SPAR TEG in real time.
- Create your shopping list from home
- Get information about products scanned
- Track history of your bills.
- Different contact points for help within the App
Check daily offers, grab the discounts, and enjoy easy&quick shopping with Scan&Go.
Simple, fast, and secure!

Find more details here: www.go-scan.com

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

Scan&Go ,

Crazy fast

Very useful, time saver 😊

App Privacy

The developer, RAIFFEISEN BANK SH.A, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like