Screenshots

Description

Eladó vagy kiadó ingatlant keresel?
Vidd magaddal az ingatlan.com teljes kínálatát a zsebedben, és találj otthonra bárhol, bármikor!

CSAPJ LE GYORSAN A KISZEMELT LAKÁSRA
Szeretnél minél gyorsabban értesülni a friss eladó házakról vagy kiadó albérletekről? Mentsd el a keresésedet, és értesítést küldünk, ha olyan lakást vagy házat hirdet meg valaki, amilyet keresel. A Hirdetésfigyelőben összegyűjtött otthonokat később is megtalálod a Mentett keresések menüpontban.

Pro Hirdetésfigyelő INSTANT: Ingatlanvásárlásnál minden perc számít. Azonnal, a hirdetés aktiválásának pillanatában értesülhetsz a friss ingatlanokról a szolgáltatás segítségével! Legyél te is az elsők között!

Pro Hirdetésfigyelő: Fontos, hogy minél hamarabb új otthont találj? Az ingyenes Hirdetésfigyelő csak napi egy értesítést küld neked a friss ingatlanokról, de ezzel a szolgáltatással 8 óránként értesülhetsz a keresésednek megfelelő, nemrég feltöltött hirdetésekről!

MENTSD EL A KEDVENCEIDET
Ha megtetszik egy eladó vagy kiadó lakás a listában, egy mozdulattal el tudod menteni, így később is könnyen megtalálhatod. Írj megjegyzést, pro-kontrát egy-egy hirdetésre, hogy még könnyebben vissza tudj emlékezni. A Mentett hirdetések funkció további előnye, hogy azonnal értesítünk, ha változik a neked tetsző ingatlan ára.

KERESS TÉRKÉPEN
Új otthonodat a munkahelyedhez közel vagy a város vonzáskörzetében keresed? Akkor a térképes keresőnket neked találtuk ki! Csak jelöld ki a térképen, hogy hol, milyen környéken szeretnél ingatlant vásárolni vagy bérelni, és máris mutatjuk a keresési beállításaidnak megfelelő találatokat.

MINDEN INGATLANT CSAK EGYSZER LÁTSZ
Az ingatlan.com teljes kínálatából villámgyorsan megtalálhatod új otthonod, hiszen minden ingatlant csak 1x mutatunk neked. Mit jelent ez pontosan? Nincs többé zavaró duplikáció, nem fog ugyanaz az hirdetés kétszer, vagy akár többször szembe jönni veled. Így könnyebben kereshetsz az eladó lakások és albérletek között.

What’s New

Version 1.12.5

- Hibajavítások

Ratings and Reviews

4.7 out of 5
81 Ratings

81 Ratings

K ea ,

This could earn 5 stars

This app can easily earn 5 stars if it had English, it’s only in Magyar language.
A lot of foreigners and students that don’t speak Magyar will find it really helpful if the app was in English.

Developer Response ,

Dear K ea, thank you for sharing your advice. Sorry for the inconvenience, our team is working on a solution which is suitable for every users. We hope that our developments will be satisfying for you and it turn your rating into a 5 star :)

zhovten ,

English

Where can I change language?

Developer Response ,

Dear zhovten, for now you can search only in hungarian. We are working for the solution, thank you for your patience.

App Privacy

The developer, ingatlan.com Zrt., indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Purchases
  • Identifiers
  • Usage Data

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Location
  • User Content
  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like