Screenshots

Description

Bukalapak
Pilihan Jagoan
Aplikasi belanja online terlengkap & termurah.

Bukalapak emang Pilihan Jagoan! Belanja perkakas rumah tangga, perlengkapan sepeda sampai perlengkapan otomotif, Bukalapak emang jagonya! Kapan lagi kamu bisa belanja lengkap dan murah plus dapet beragam promo menarik mulai dari No Ongkir Semaumu sampai cashback hingga Rp1 juta dan cashback Rp250.000 khusus untuk pengguna baru.

Gak cuma itu, ada banyak keuntungan lainnya yang bisa kamu dapetin di Bukalapak!

Gampang digunakan
Tampilan aplikasi Bukalapak bikin belanja jadi mudah, cepat dan seru!


No Ongkir Semaumu & COD
Belanja apa aja di Bukalapak, ongkirnya bisa gratis sepuasnya dan bisa pilih COD biar kamu lebih aman dan nyaman.

Lengkap banget

Pilihan barangnya lengkap dan harganya dijamin murah. Mulai dari perkakas rumah, perlengkapan otomotif, sampai barang-barang untuk hobi semuanya ada di sini!

Banjir promo
Selalu ada promo menarik buat kamu, mulai dari cashback, diskon atau gratis ongkir, bikin kamu gak ragu buat belanja!

Games berhadiah
Banyak banget game seru yang bisa kamu mainkan setiap hari dengan hadiah miliaran rupiah!

Serbu Seru
Kapan lagi dapetin barang mewah impian dengan modal uang recehan? Cuma di Serbu Seru!

Bayar ini itu
Mulai dari pulsa, top-up uang elektronik, bayar aneka tagihan, sampai pesan tiket bepergian, semua bisa di sini! Gak pakai lama, gak pakai ribet!

Flash Deal
Siapa cepat dia dapat! Pantau terus flash sale setiap harinya untuk borong barang-barang termurah di Flash Deal Bukalapak.

BukaMall
Beli barang 100% asli bergaransi dengan beragam pilihan toko online merek resmi, seperti Unilever, P&G, Adidas, Canon, LG, Nivea, Oppo, Samsung, dan masih banyak lagi. Online shopping jadi kayak belanja di mall.

Barang Gratis
Biar betah di Bukalapak, pengguna baru bisa dapet barang gratis seperti kopi, earphone atau barang lainnya.

Jualan makin untung
Dengan berbagai fitur pendukung, kamu bisa buka lapak, promosiin dan jual online dengan makin cuan!

Jual beli online murah, untung banyak, dan berbagai hiburan menarik cuma ada di Bukalapak!
Jadi, tunggu apa lagi?
Yuk, download Bukalapak, aplikasi Pilihan Jagoan!!

Bukalapak
The Choice of Champions
The most complete & cheapest e- commerce/shopping app



Bukalapak is the Choice of Champions! From household tools, biking gears & accessories, to automotive gears Bukalapak is the champ. Shop anything that you love at an affordable price, enjoy great promo from unlimited free shipping and cashback up to Rp 1 million and cashback Rp250.000 for new users.

The fun doesn’t stop here, there are so much more that you can get at Bukalapak!

Easy to use
With the app's new interface, online shopping is easy, quick and fun!

Unlimited Free shipping & COD
Shop at Bukalapak, the shipping is free and you can choose to do COD

Everything you need

We have everything that you’re looking for at an affordable price! From household tools, automotive gears, to hobby supplies we have it all!

Offers overload
There are always offers for you every single day, from discounts, cashback to free shipping, we got it covered.

Games & prizes
Bored? Come and play along with us! We have several fun games with prizes worth millions.

Serbu Seru
Where else can you get your dream luxury item with super cheap prices? Only on Serbu Seru!

Pay Bills & Buy Credits
From top-up electronic money, pay all monthly bliss, to ordering traveling tickets, you can get it all done on your smartphone!

Flash Deal
Get the most competitive offers in limited time, every day at Bukalapak!

BukaMall
Like an online mall, you can shop confidently with 100% original products from various official brands + return guarantee such as Unilever, Adidas, Oppo, Samsung, and other brands.

Become a successful seller
With all the supporting features, you can open an online store, promote it and make the sale to make an easy profit!

Easy commerce, a ton of benefits, and fun entertainment, only at Bukalapak!

What are you waiting for?

What’s New

Version 2.88.0

Pack mau tanya nich, kalau manasin motor enaknya digoreng apa direbus?

Hehehehehehe…garing ya?

Yang seru emang promo-promo di Bukalapak. Ada banyak promo jagoan termasuk promo gratis ongkir setiap kamu belanja. Seru kan? Tapi sebelum itu, update dulu yuk aplikasinya.

Ratings and Reviews

3.4 out of 5
1.7K Ratings

1.7K Ratings

AsiahTD ,

Generally excellent app but has technical issues

Great program and service linking customers and suppliers with real available stock. No waiting to ship fromChina like some others. Application has some issues of jamming and freezing still. Overall great service.

Rif! ,

App is broken

I’ve been using Bukalapak before they have any app for smartphones..
Despite of what happened with Bukalapak and the CEO’s statement, Bukalapak is still my favorite marketplace even though I’m against the CEO’s words..

Today, I’m calling the app broken!
the amount of money stored in my wallet always shows “Muat Ulang”.. i updated to the latest version and it still shows the same message.. i restart my phone and close the app countless times.. didn’t change anything
The “Dana” icon also didn’t work.. it flashes a loading icon and disappears immediately..
This app is now hardly usable

I think it’s time to move to another marketplace..
I’m going to close my account, uninstall the app, and move on

Oh one other thing, since i have no idea how to cash out my money with your broken app, i think you can keep my money
With your current situation, you guys need it more than I do

GunganBoy ,

Need to improve more ...

A lot of fake shops, after mis shopping, fund will be put into wallet, and have to buy to other shops. Not easy to take the funds after false shopping. Bad Process

App Privacy

The developer, PT Bukalapak.com, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Financial Info
  • Contact Info

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • User Content
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You May Also Like