Helsenorge 4+

Norsk Helsenett SF

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

Enklere og raskere tilgang til innhold og tjenester på Helsenorge!

Nå er det enklere enn noen gang å logge seg inn på Helsenorge. Bruk personlig pinkode, ansiktsgjenkjenning eller fingeravtrykk. Da får du tilgang til nye meldinger og hendelser, og et mangfold av offentlige tjenester som hjelper deg å følge opp egen helse.

Stadig flere tar i bruk Helsenorge, enten fordi man er syk og i et behandlingsforløp, er pårørende, eller har fokus på forebygging for å holde seg frisk. Ved å akseptere våre vilkår for bruk, får du tilgang til en rekke selbetjeningsløsninger. Du kan kontakte ulike behandlere, og du kan se helseinformasjon som er registrert om deg, dine barn og andre du representerer ved fullmakt.

Mange har tjenester fra fastlegen sin på Helsenorge, som timebestilling, e-konsultasjon og reseptfornyelse. Hvis du skal eller har vært innlagt på enkelte sykehus i Norge, kan du se timer, henvisninger og ha innsyn i journalen din. Du kan søke om refusjon ved pasientreiser, sjekke frikort og egenandeler, og se en oversikt over koronaprøvesvar, resepter, legemidler og vaksiner du har tatt. På Helsenorge kan du også se hva kjernejournalen din inneholder. Du finner også flere nyttige kurs og verktøy som kan hjelpe deg å mestre din helse- og livssituasjon.

Helsenorge utvides stadig med nytt innhold og et rikere tjenestetilbud. Mer informasjon om tjenestene og hvilke tjenester du har tilgang til, finner du på Helsenorge.


Har du spørsmål?

Kontakt veiledning Helsenorge for hjelp, brukerstøtte og mer informasjon på 23 32 70 00.


Helsenorge leveres og driftes av Norsk Helsenett SF.

What’s New

Version 3.0.9

I denne versjonen fjernes koronasertifikatet. Ordningen med koronasertifikat avsluttes 30. juni 2023. Etter denne datoen er det ikke mulig å få tilgang til koronasertifikatet. For utskrift av vaksiner, logg inn på Helsenorge og finn oversikten over dine vaksiner.

App Privacy

The developer, Norsk Helsenett SF, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Identifiers

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Usage Data
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Medical
Medical
Medical
Health & Fitness
Health & Fitness
Health & Fitness