iPhone Screenshots

Description

Članstvo v Porsche Group Card, celovitem programu rešitev za vrhunsko mobilnost podjetij Porsche Slovenija in Porsche Finance Group Slovenija, vam omogoča uporabo storitve za brezskrbno polnjenje električnih vozil v Sloveniji in tujini MOON charge.
Z uporabo storitve MOON charge si boste zagotovili dostop do več kot 300 hitrih DC ter klasičnih AC polnilnih postaj v sistemu, ki zagotavljajo optimalno pokritost za vožnjo po Sloveniji. Jeseni in pozimi 2020 se bo sistem razširil še na dodatnih 200 postaj v Sloveniji in več kot 100 polnilnih postaj na Hrvaškem.

MOON charge je na voljo vsem članom programa ugodnosti Porsche Group Card.
Aplikacija MOON charge omogoča enostavno iskanje in uporabo električnih polnilnic ter transparentno spremljanje preteklih polnjenj. Plačevanje, ki poteka preko mesečnih obračunov, je omogočeno s plačilno PGC kartico. Plačilna kartica imetnikom omogoča tudi brezgotovinsko obročno odplačevanje blaga in storitev v pooblaščeni prodajno-servisni mreži za vozila blagovnih znamk VOLKSWAGEN, AUDI, SEAT, ŠKODA, VOLKSWAGEN GOSPODARSKA VOZILA in PORSCHE v Sloveniji.

V program se lahko včlani kdorkoli, ne glede na znamko vozila. Članstvo je brezplačno in ga lahko uredite z nekaj kliki: https://web.porsche-group-card.si/pgc-aplikacija?without_modal=true

Vstopite v svet vrhunske mobilnost Porsche Group Card še danes!

App Privacy

The developer, Porsche Slovenija d.o.o, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Wallet

    Get all of your passes, tickets, cards, and more in one place.

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like