Бързи Книги - Аудио Резюмет‪а‬ 4+

Резюмета на аудио книг‪и‬

Ecom Media OOD

Designed for iPad

    • 5.0 • 1 Rating
    • Free
    • Offers In-App Purchases

Screenshots

Description

Свалете първото приложение в България с аудио резюмета и мисловни карти на български език – „Бързи Книги“! В него ще откриете кратки версии на едни от най-известните и продавани книги на световния пазар!

С „Бързи Книги“ получавате "Доза знание на клик разстояние!" С нови заглавия всяка седмица, ще можете да слушате аудио резюмета неограничено от смартфона си. Грабнете своята доза вдъхновение и нови идеи за живота, личностното развитие или бизнеса. Средната дължина на резюметата е 12-15 мин., което ги прави страхотна компания за времето докато спортувате, чакате някъде или просто си почивате в парка!

С апликацията ще можете:

-Да слушате аудио резюме на всяко заглавие, което сте харесали
-Да разгледате мисловната карта към него
-Да получите достъп до най-различни категории като "Личностно развитие", "Биографии на известни личности", "Психология" и много други

Защо аудио резюмета и мисловни карти? В натовареното ежедневие, което всички ние имаме, се оказа изключително трудно човек да отдели време дори да слуша книги от по 10-15-20 часа. Затова решихме да подготвим най-важното от съдържанието на всички тези заглавия в приятен за слушане и запомняне формат, който да разреши този проблем. Също така, ние подготвяме и мисловна карта на всяко заглавие. Това е един изключително ефективен инструмент, използван от над 280 млн. души по света, който ще ви позволи да запомните още по-лесно основните концепции и идеи от книгата. Чрез мисловната карта винаги можете да си припомните най-важното от съдържанието само чрез един поглед.
Можете да чуете безплатно заглавията в категорията "Безплатни" и ако приложението ви допада, може да се абонирате, като отидете в друга категория и изберете някое заглавие!

И още нещо! Със сигурност имате в библиотеката си книги, които никога не сте прочели. Е, вече не е нужно да инвестирате в заглавието, без да сте сигурни дали това е точната книга за вас! С „Бързи Книги“ ще можете да чуете основната тема и ключови послания на книгата, а ако тя ви допадне, да си я закупите.

Спестете време, средства и се подобрявайте всеки ден чрез приложението „Бързи Книги"!

Условия за ползване (Terms and Conditions): https://fastbooks.bg/terms-and-conditions/
Политика за поверителност (Privacy Policy): https://fastbooks.bg/privacy-policy/

What’s New

Version 2.0.6

Bug Fixes and Improvements

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
1 Rating

1 Rating

App Privacy

The developer, Ecom Media OOD, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

  • Usage Data

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Usage Data

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Purchases
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Education
Education
Education
Reference
Education
Education