Nagy Diák Tesztek 4+

Fantastigo

Designed for iPad

    • Free

Screenshots

Description

A Nagy Diák Tesztek egy három fordulóból álló játéksorozat, amelyben különböző témájú versenyeken vehetsz részt. Minden játék első szakasza online zajlik. Az online játékokat játszhatod az applikációban.
Az applikáció letöltése után regisztrálnod kell a játékba: az e-mail címed, irányítószámod és születési éved megadásával. Ezután e-mailen kapsz egy megerősítő kódot, amit beírsz az applikációba, és indulhat a játék.
Az egyes tesztek 18 kérdésből állnak, a kérdésekre 1-1 perc válaszidőd van. Az eredményednél a helyes válaszok mellett az is számít, hogy milyen gyorsan töltötted ki a tesztet.
A kérdéssorok végén az eredményeddel együtt megkapod a helyes válaszokat is. A teszteket bármennyiszer kitöltheted, mindig a legutolsó eredményeddel veszel részt a játékban.
A játék során betartjuk az adatvédelmi szabályokat. A játékosok adatait bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek semmilyen körülmények között nem adjuk ki. A hivatalos játékszabály és adatvédelmi tájékoztató elérhető a www.nagydiaktesztek.hu címen.
A résztvevők a játékkal kapcsolatos további információt a nagydiaktesztek@nagydiaktesztek.hu e-mail címen kérhetnek.

What’s New

Version 2.0

Kisebb módosítások a felhasználói felületen.

App Privacy

The developer, Fantastigo, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Reference
Education
Education
Education
Education
Education