iPad Screenshots

Description

Børnenes U-landskalender 2020 inviterer i denne app danske skoleelever med på en spændende rejse til Etiopien. De kan lave flotte fotohistorier om alt det, de oplever undervejs.

I app’en kommer eleverne på en fagligt struktureret opdagelse i fakta, film, fotos og lyd fra Etiopien. De oplever ørkenregionen Afar, der er et af de varmeste beboede steder i verden. Her møder de nomadefolket og kommer tæt på hverdagslivet i de små telt-landsbyer. De kommer også med til det frodige højland, til Nilens udspring, til de oldgamle klippekirker og til kæmpebyen Addis Ababa med Afrikas nok største marked – Mercato.

Ud fra guidede opgaver vælger eleverne billeder og stof og skaber deres egne fotohistorier direkte i app’en, som de kan præsentere for klassen, og som de også dele med andre. Arbejdet kræver internetforbindelse samt skolernes UNI-Login.

Hele app’ens indhold og funktioner findes også på U-landskalenderens website. Derfor kan eleverne gøre de samme ting på en almindelig computer via websitet på 2020.u-landskalender.dk.

App’en og fotohistorierne er en del af det store undervisningsmateriale om Etiopien, som Danida udarbejder til de danske skoler i forbindelse med Børnenes U-landskalender 2020. Det består af elevbogen ’Ørkenpigen’ af Sandra Schwartz, en lærervejledning, et website med mange opgaver, aktiviteter og materialer til en hel række f*g, et værktøj til selv at lave en digital lågekalender med tilhørende kommunikationsforløb samt denne iPad-app. Hele materialet kan ses og bruges på 2020.u-landskalender.dk.

App Privacy

The developer, Danida, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

You Might Also Like