Screenshots

Description

Подобро секојдневие започнува со еден разговор, а грижата за себе сега е достапна за сите. Разговор.мк нуди брз, едноставен и анонимен разговор со лиценцирани психолози.

Сите имаме ментално здравје, сите треба да имаме пристап до грижа за истото. Разговор.мк ( Razgovor.mk ) е онлајн платформа која овозможува брз, едноставен и анонимен пристап и разговор до професионални терапевти, советувачи и психолози. Разговор мк е овде за вашето ментално здравје и сите психолошки предизвици и проблеми.

Преку оваа мобилна апликација можете да ги разгледате сите психолози, терапевти и советувачи за психолошко здравје, да го одберете терминот кој најмногу ви одговоара и да закажете сесија за допишување!

Закажи 45 минутна сесија за допишување и советувај се за...

-Личен развој
Како до најдобрата верзија од себе?

-Вознемиреност
Победи го чувството на внатрешна вознемиреност и страв.

-Прокрастинација
Престани да ги одложуваш обврските и превеземи акција.

-Депресија
Превземи го првиот чекор кон победата.

-Врски
Советувај се како да конструктивно да ги надминеш проблемите со твојот партнер.

-Справување со животни промени
Добиј ја потребната поддршка да се справиш со ненадејни животни промени.

-ЛГБТ
Бидејќи заслужуваш поддршка во борбата против општествената стигма.

-Емоционлани предизвици и емоционални кризи

Нашата мисија е да ја направиме грижата за менталното здравје попристапна за сите. За таа цел една од нашите цели е да обезбедиме широк спектар на терапевти и советувачи кои работат на платформата.

What’s New

Version 3.0.46

Оптимизација

Ratings and Reviews

5.0 out of 5
3 Ratings

3 Ratings

Катерина Михаилова ,

Одлична идеја!

Едноставна за користење со голем број на достапни психолози. Презадоволна од разговорот со мојот психолог. Навистина професионално.

App Privacy

The developer, Culture Technologies OU, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Usage Data

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • User Content
  • Identifiers
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer