Babyhavior - Organikus nevelés 4+

PM Production Kft.

Designed for iPad

    • Free
    • Offers In-App Purchases

Screenshots

Description

A Babyhavior applikáció Magyarországon egyedülálló gyermeknevelést támogató és EQ, érzelmi intelligencia fejlesztő applikáció hangos mesékkel és rajzfilmekkel. 2-9 éves korú gyermekeknek ajánlott szülői felügyelet mellett. Az applikációval mindfulness technikát tanulhatnak ami fejleszti a problémamegoldó és kommunikációs képességüket.

Az applikáció olyan problémákra kínál megoldást, melyekkel sokszor találkozunk a kisgyermekes családokban: fogmosás/fürdés, rendrakás/alvás, öltözés/elindulás, hiszti, bölcsőde/óvoda, verekedés/veszekedés. Előfordulnak olyan helyzetek, amikor nem értjük, hogy mi a baja a gyermeknek, erre ajánljuk a Jolly Joker funkciót. Ha a fenti esetek közül például a rendrakás problémájával találja magát szembe a szülő – válasszuk ki a rendrakás ikont, és kattintsunk rá.

Az applikáció inspirálja a gyermeket és együttműködésre készteti rávezetéssel, interaktív meséin keresztül. Megtanítja az ok-okozat összefüggést, jutalmaz és motivál.

Hogyan inspirál?

Rajzfilmjeivel, dalaival és két szeretet tündérrel Ballaval és Belloval akik jelen vannak és segítenek a konfliktusok, problémák megoldásában.

Hangos mesék?

3 havonta megújuló 50db EQ fejlesztő hangos mese is elérhető rajta. A meséket a rajzfilmekből már jól ismert 2 Babyhavior főszereplő, Bella és Bello szeretet tündérek mondják el. Ezek a plüssfigurák bluetooth készülékkel vannak ellátva és mint ajánlott kiegészítők külön megvásárolhatóak az applikációhoz a babyhavior pont hu weboldalon.

A mesék között vannak problémakezelő, például a válást, a gyászt feldolgozó mesék, lélekemelő mesék. Vannak hétköznapi problémákat kezelő mesék, mint például a egészséges táplálkozás, orvosi vizsgálat, testvér születése, veszekedés, valamint nyugtató és altató mesék is a témák szerint rendszerezve. Érdemes minden mesét meghallgatni, hiszen a gyermeknek ezek a mesék akkor sem ártalmasak, ha éppen nem születik kistestvére, viszont sokféle érzelmet, viselkedésformát megismerhet.

Sok mai gyermek a rajzolt és mozgó (animált) meséket szereti és a kép nélkülit kevésbé, pedig a belső képalkotásnak fontos szerepe van a kreativitás fejlesztésében. A fantázia kialakulása a jövőjük záloga, ezért igyekszünk a mesélést ebben a formában visszahozni. A hangos meséink úgy a legélvezetesebbek, ha tündér plüssök mesélik el tündérhangon, a gyermekben így erősödik a meséhez kapcsolódás élménye. Ehhez kínálunk olyan Bella és Bello plüsst, melyek bluetooth-on keresztül kommunikálnak a telefonnal, így a kiválasztott mese hallgatása közben gyermekünk a tündért is magához ölelheti.

A hangos mesékkel még célunk, hogy segítsünk az elfoglalt szülőknek, hogy az oly sokat hangoztatott esti mesélés ne maradjon el idő hiányában.

Miért nem fog ráunni a gyermek?

Mind a problémakezelő rendszer összes videója, mind az 50 hangos mese három havonta cserélődik, megújul. A mesék közül a kedvenceknek jelölt mesék természetesen a frissítés folyamán sem vesznek el.

Digitális autizmus ellenes?

Elhivatottan harcolunk a digitális autizmus ellen, ez az applikáció nem azt a célt szolgálja, hogy a gyermek kezébe adjuk és magára hagyjuk vele, az app funkciói motiválnak és inspirálnak, ezért a gyermek a szülővel együtt kell, hogy használja a kívánt hatás elérése érdekében.

A regisztráció után akár négy gyermekkel is lehetséges foglalkozni, és a családban megosztva négy készüléken tudjátok az applikációt használni egyetlen előfizetéssel.

A hosszabb hangos meséket a gyermekek egyedül is hallgathatják a plüssfigurákkal, ezek segítenek nekik ellazulni, megnyugtatják őket és tudat alatt elkezdik feldolgozni a napi behatásokat.

Babyhavior: Mesés fejlődés tündéri segítséggel egy boldog családért

A Prémium előfizetéssel az ingyenes hangos mesék mellett számos személyiségfejlesztő mesecsomaghoz hozzáférhetsz korlátlanul. Továbbá fizikai ajándékok is ütik a markodat!
Az előfizetés 2 szülő és maximum 4 gyerek használatára jogosít.

Általános szerződési feltételek: https://www.babyhavior.hu/p/aszf

What’s New

Version 2.0.1

Apró javításokon dolgoztunk, hogy az app még szebb, jobb és gyorsabb legyen.

App Privacy

The developer, PM Production Kft., indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Contact Info
  • User Content
  • Sensitive Info
  • Diagnostics

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

You Might Also Like

Education
Reference
Education
Education
Education
Education