TTK m-Bank 17+

SEMOS D.O.O.

Designed for iPhone

    • 3.0 • 3 Ratings
    • Free

iPhone Screenshots

Description

Апликација за мобилно банкарство за клиенти на ТТК Банка АД Скопје Ви ги овозможува следните опции:
- Приказ на тековни сметки (преглед на состојба и промет)
- Приказ до картички (преглед на состојба, промет, резервации, недоспеани рати)
- Пристап до кредити (преглед на состојбата на Вашите кредити во банката)
- Пристап до депозити (преглед на состојбата на Вашите депозити во банката)
- Отворање на депозит
- Блокирање на изгубена картичка
- Реализирање на плаќања (ПП30 и ПП50 налози)
- Уплата на рата за кредит или кредитна картичка
- Плаќање на режиски трошоци
- Зачувување на шаблони
- Активирање и деактивирање на услиги (СМС известувања, Email известувања)
- Активирање и деактивирање на продуктот „Кусур Штедење“
- Аплицирање за кредит
- Аплицирање за картичка

и многу други опции.

Апликацијата е бесплатна за користење.

What’s New

Version 2.0.0

Подобрена стабилност и безбедност на апликацијата.

Ratings and Reviews

3.0 out of 5
3 Ratings

3 Ratings

Mersim7 ,

Vlez so kod

Pocituvani
Daj napravete vlez so kod ili pasword bidejki macno e sekoj pat sto treba da se vleguva vo aplikacija da pisuvas celo korisnocko imi i plus lozinka.
Mislam deka ovoj predlog ke se prifaqa, seto drugo dobro e

App Privacy

The developer, SEMOS D.O.O., indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Collected

The developer does not collect any data from this app.

Privacy practices may vary, for example, based on the features you use or your age. Learn More

More By This Developer

You Might Also Like

Finance
Finance
Finance
Finance
Finance
Finance