PC Press 17+

PC Press

Designed for iPad

    • 3.5 • 2 Ratings
    • Free
    • Offers In-App Purchases

Screenshots

Description

PC Press, vodeći izdavač IT časopisa u Srbiji, je od januara 2015. godine ponudio svoja izdanja u elektronskoj formi, oslanjajući se na iOS aplikaciju. Uz pomoć ovog programa možete da čitate "PC", časopis za profesionalu primenu računara koji izlazi već gotovo 20 godina, zatim "Connect", licencno izdanje vodećeg evropskog časopisa za telekomunikacije, kao i časopis Business & IT koji pripremamo u saradnji s kompanijom Coming. Isprobajte našu aplikaciju i zamenite papir ekranom...

Pretplatom na elektronsko izdanje časopisa "PC" dobijate pun pristup do sledećih 6 odnosno 12 (zavisno od izabranog perioda pretplate) brojeva časopisa. Pretplata počinje brojem koji je aktuelan u trenutku naručivanja pretplate, recimo ako platite godišnju pretplatu 10. februara, na raspolaganju vam je februarski broj, i svi kasniji brojevi zaključni s brojem za februar naredne kalendarske godine.

Cena  godišnje pretplate je 19.99€
Cena šestomesečne pretplate je 9.99€

Pretplatu ćete platiti preko svoj iTunes računa u trenutku kada potvrdite kupovinu.

Pretplata se po isteku automatski obnavlja za sledeći period, pod uslovom da ne odustanete od nje najmanje 24 sata pre isteka tog perioda. Cena obnove pretplate je jednaka ceni pretplate.

Uslovi korišćenja se nalaze na stranici: http://pcpress.rs/pravila-koriscenja-sajta/

What’s New

Version 2.2.1

- Mogućnost promene veličine teksta u članku
- Swipe za sledeći članak
- Unapredjen prikaz slika u galeriji
- Ispravke grešaka

Ratings and Reviews

3.5 out of 5
2 Ratings

2 Ratings

Milanche ,

Nemoguce citati kupljeni magazin

Postovanje, kupio sam poslednji broj vaseg magazina preko aplikacije i an zalost ne mogu ga otvoriti. Kao da se downloaduje i ni nakon duzeg vremena se ne otvara.

App Privacy

The developer, PC Press, has not provided details about its privacy practices and handling of data to Apple. For more information, see the developer’s privacy policy.

No Details Provided

The developer will be required to provide privacy details when they submit their next app update.

You Might Also Like

Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle