iPad Screenshots

Description

Lexico Vraagbegrip werd ontwikkeld van logopedisten. De app traint het Nederlands taalbegrip door middel van vraagwoordvragen. Deze vragen moeten correct beantwoord worden door de gebruiker. Men kan kiezen om te oefenen met foto’s, gesproken tekst of geschreven tekst.

Lexico Vraagbegrip kan gebruikt worden door zowel kinderen die Nederlands leren als volwassenen met taalproblemen op vlak van begrip.

De app bevat 9 thema’s met kwaliteitsvolle foto’s. Per thema worden standaard vier tot zes vraagwoordvragen gesteld. Als het geluid uitgeschakeld wordt, kan er ook specifiek op het leesbegrip geoefend worden. Zo kan men met Lexico Vraagbegrip inspelen op de individuele behoeften van de gebruiker.

De vorderingen van elke gebruiker worden in de app opgenomen. Per gebruiker kan men bijhouden welke thema’s er reeds geoefend werden. Het is mogelijk om hier opmerkingen bij te voegen.

Het eerste thema, “Dieren – Voedsel”, geeft u een gratis voorproefje van Lexico Vraagbegrip. De andere thema’s kunnen in de App Store aangekocht worden als één pakket.

What’s New

Version 2.8.6

Aanpassingen voor de iPads 11", 12.9" (derde generatie)

Information

Seller
Pappy GmbH
Size
78.6 MB
Category
Education
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPad.

Languages

English

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© Pappy GmbH
Price
Free
In-App Purchases
  1. unlock all levels $22.99

Supports

  • Family Sharing

    With Family Sharing set up, up to six family members can use this app.

More By This Developer

You May Also Like