Schermafbeeldingen

Beschrijving

Vrienden terugbetalen, een nieuw paar schoenen online kopen, de elektriciteitsfactuur snel in orde brengen of boodschappen in de winkel betalen: doe het nu snel en eenvoudig met de Payconiq by Bancontact-app op uw smartphone.

Snel en eenvoudig mobiel betalen ligt binnen handbereik. Koppel uw Bancontact-kaart, link uw bankrekening aan de app en start vandaag met vliegensvlug mobiel betalen. Dat zonder in te boeten op veiligheid: elke betaling bevestigt u met uw persoonlijke pincode. Zo snel en eenvoudig is het.

U kan met de Payconiq by Bancontact-app overal mobiel betalen waar u Bancontact of Payconiq by Bancontact als mobiele betaalmethode terugvindt.


Ontdek wat Payconiq by Bancontact voor u mogelijk maakt:

∙ Geen kaarten of cash geld nodig in de winkel: met uw smartphone op zak hebt u uw portefeuille altijd bij
∙ Betaal online zonder kaartlezer: online afrekenen liep nog nooit zo vlotjes dankzij de app.
∙ Facturen en rekeningen snel betalen via het scannen van een QR-code
∙ Betaal vrienden en familie in een handomdraai met de app. En dit kan ook vanop afstand!

Download de Payconiq by Bancontact-app ook op uw smartphone. Voor meer informatie kan u terecht op www.payconiq.be

Deze Payconiq by Bancontact-app slaat informatie op uw mobiel toestel op en krijgt toegang tot informatie op uw mobiel toestel teneinde de registratie en authenticatie mogelijk te maken omwille van veiligheidsredenen. De Payconiq by Bancontact-app maakt gebruik van Google Analytics om op anonieme basis het gebruik te traceren en analyseren binnen de Payconiq by Bancontact-app. Door de Payconiq by Bancontact-app te downloaden, te installeren of te gebruiken, stemt u er mee in dat Bancontact Payconiq Company informatie op uw toestel opslaat en toegang verkrijgt tot informatie op uw toestel. Voor meer informatie, inclusief over hoe de toestemming ingetrokken kan worden en over hoe gekozen kan worden voor een opt out voor wat betreft Google Analytics, uw recht op toegang, verbetering en verzet tegen de verwerking van uw persoonsgegevens voor promotiedoeleinden, gelieve het privacy reglement van Bancontact Payconiq Company te raadplegen op www.bancontactpayconiq.com.

Nieuw

Versie 3.4.5

Bedankt voor het gebruik van de Payconiq by Bancontact-app. Met deze update kunt u een langere domeinnaam gebruiken bij het invoeren van een e-mailadres.

Beoordelingen en recensies

4.7 van 5
31.6K beoordelingen

31.6K beoordelingen

Reyshaan ,

Top!

Très pratique. Je l'utilise très souvent.

NeilBE85 ,

Top !

L'UX de cette app est juste exceptionnelle ! Dommage qu'on ne puisse pas l'utiliser partout.

Nb8765 ,

App openen op toestel zelf lukt niet meer

App werkt niet meer naar behoren. Met de app betalen vanop het toestel zelf waar je ook op aan het shoppen was, lukt niet meer. Je kan geen QR code scannen met je iPad als je ook via je iPad aan het shoppen bent, hé, raar dat hier niet aan gedacht wordt. Die Payconiq hoeft mij voor mij niet, geef die gewoon een aparte app zodat de Bancontact app hetzelfde kan blijven.

Reactie van ontwikkelaar ,

Dag Nb8765, bedankt om uw ervaring met ons te delen. Kunt u ons zeggen of het probleem zich nog voordoet met de laatste versie van de app?

Informatie

Provider
Bancontact-MisterCash SA
Grootte
111.6 MB
Categorie
Financiën
Compatibiliteit

Vereist iOS 10.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad en iPod touch.

Talen

Nederlands, Engels, Frans

Leeftijd
Beoordeeld 4+
Copyright
© Bancontact Payconiq Company
Prijs
Gratis

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Suggesties voor jou