Budbee 4+

Duurzaam & makkelijk shoppen‪!‬

Budbee Holding AB

    • Gratis

iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

EENVOUDIGE THUISBEZORGING
Budbee zorgt ervoor dat jouw pakket op de meest groene manier bij jou thuis wordt afgeleverd. Het pakket wordt aan het einde van de middag of avond bezorgd, aangezien dan de meeste mensen thuis aanwezig zijn.

BUDBEE BOX
Budbee Box is een groene en slimme bezorgservice waarbij jouw pakket bij een Box-locatie naar keuze wordt afgeleverd. Je ontvangt van ons een pincode waarmee je het kluisje opent, zodat je je pakket kan ophalen op een tijdstip wanneer het jou uitkomt!

NOOIT MEER IETS MISSEN
Met de alles-in-één app van Budbee mis je nooit meer een levering van ons. Hiermee kan je namelijk alle lopende bestellingen volgen. Bovendien heb je een overzicht van jouw volledige bestelgeschiedenis, zodat je nooit meer iets hoeft te missen. Best handig, toch?

WIJ ZIJN FLEXIBEL
Met Budbee Home krijg je de keuze of de koerier bij je thuis aanklopt, aanbelt of het pakket bij de deur achterlaat. De keuze is aan jou. In de app kan je tevens de datum en tijd van bezorging kiezen, alsmede de levering overzetten naar een Budbee Box.

Wanneer je kiest voor een Budbee Box levering, dan selecteer je een Box-locatie die voor jouw het beste uitkomt. Uiteraard kan je de gekozen Box locatie later nog wijzigen, naar een locatie die beter schikt. Past de bezorging van pakket in een Box deze week niet helemaal in jouw agenda? Geen probleem, via de handige app kan je de levering eenvoudig aanpassen naar thuisbezorging.

ALTIJD OP DE HOOGTE
Of je nu kiest voor bezorging via Budbee Home of Budbee Box, we houden je altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken over jouw levering. Je hoeft je dus nooit af te vragen waar je pakket is.

GESCHATTE TIJDSTIP
Als je voor Budbee Home kiest, ontvang je een bericht over het geschatte tijdstip van bezorging in een tijdvak van 1 uur. Op deze manier kan je de avond verder laten verlopen zoals gepland. Met Budbee Box ontvang je een geschatte aankomsttijd zodra het pakket onderweg is.

EENVOUDIG RETOURNEREN
Budbee gaat beide kanten op! We zorgen er niet alleen voor dat jij alle pakketten netjes ontvangt, maar ook voor het eenvoudig retourneren.

Wil je een Budbee retourzending voor de deur laten ophalen? Gebruik de app om gemakkelijk een retourzending te boeken. Verpak de producten in dezelfde verpakking als waarin je de goederen hebt ontvangen en maak de verpakking goed dicht. Wij zorgen voor de rest! Het is niet nodig om een etiket te printen. Dan is het aan jou of je het pakket wilt overhandigen aan de chauffeur of dat je de retourzending voor de deur zet en de chauffeur het laat ophalen zonder je te storen. Zo simpel als dat is het!

Wil je het bij een Box retourneren? Boek dan een retourzending via de app en kies bij welke Box je het pakket wilt achterlaten. Na de bevestiging heb je twee uur om naar de Box-locatie te gaan, de pincode in te voeren en het pakket in het kluisje achter te laten. Ben je niet op tijd? Geen zorgen, boek gemakkelijk een nieuwe retournering via de Budbee app.

KLANTENSERVICE
We staan voor je klaar! Ons fantastische klantenservice team staat altijd klaar om je te helpen. Dus aarzel niet om contact met ons op te nemen als je problemen hebt met een bestelling. Van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 22:10 uur kan je via de app live chatten met een medewerker van de Budbee klantenservice.

BUDBEE PLUS
Budbee Plus-leden hebben toegang tot extra functies. Continu brengen wij nieuwe en exclusieve voordelen uit. Zonder enige moeite kan je voor al je bestellingen een levertijd naar keuze selecteren. Gebruik de app om je aan te melden en word vandaag nog lid!

INSPIRATIE
Laat je inspireren en vind deals voor jouw volgende online aankoop! Via de inspiratie functie kun je zoeken naar ieder artikel of webwinkel die bezorging via Budbee aanbiedt.

Nieuw

Versie 4.4.1

This update includes a few bug-fixes and improvements.
With love, Budbee

Beoordelingen en recensies

4,5 van 5
452 beoordelingen

452 beoordelingen

philippe19789612345678 ,

Topservice

Wat een geweldige service. Perfect op tijd, vriendelijke chauffeur, klimaatneutrale levering. Top! Top! Top! Delivery of the future!

bommatje ,

Bezorging

Top en heel vriendelijk bedankt

RosieBass ,

Frustrating bugs

Select “leave with neighbour” as delivery preference and then continue, and then on next screen my preference forgotten and changed to leave on doorstep. Bad! Stressful. Also wont allow me to give preference of neighbour, i.e. someone I know will be in. Shiny, shiny, but doesn't work.

App-privacy

De ontwikkelaar, Budbee Holding AB, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Contact­gegevens
  • Gebruikers­content
  • Zoek­geschiedenis
  • Browse­geschiedenis
  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Gebruiks­gegevens

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Suggesties voor jou

Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle
Lifestyle