Schermafbeeldingen

Beschrijving

Ready for some happy online shopping? Welcome to Earnieland!

Earnieland blijft grenzen verleggen. Al meer dan 45.000 happy online shoppers (and counting) maken vandaag gebruik van ons e-commerceplatform om kortingen te scoren bij meer dan 1200 webshops. En met onze nieuwe app gaat dat makkelijker dan ooit!De Earnieland app werkt supersimpel. Je kan er vlot en veilig mee navigeren op het platform en shop-shop-shoppen bij je favoriete webshop. Zo steek je dagelijks mooie kortingen in je pocket. Koop je via Earnieland bv. bij bol.com, Amazon, Booking.com, MediaMarkt,... dan verdien je immers geld terug op je aankoop volgens het cashback-principe. De korting wordt maandelijks op je rekening gestort. Easy-peasy!Maar met de app kan je in Earnieland nog véél meer voordeel rapen!

- Verdien Earniecoins: met je aankopen, via een level-up programma, door shopping experiences te sharen op je socials,... verdien je Earniecoins. Da’s het betaalmiddel in Earnieland. Je bijeengespaarde coins kan je spenderen bij de webshops of je kan er in Earnieland exclusieve vouchers mee aankopen.
- Geniet van exclusieve Earniedeals: webshops kunnen je ook samples en deals aanbieden die je alleen in Earnieland vindt.

En superhandig: op je persoonlijk MyEarnieland dashboard in de app zie je in één oogopslag hoeveel kortingen je al met je shopping hebt verdiend. Je vindt er ook het aantal gespaarde Earniecoins en de vouchers waar jij recht op hebt.

Zo blijf je 24/7 op de hoogte van al je earnings...Download de app en ontdek onze online shopping community waar en wanneer je maar wil op een snelle en gebruiksvriendelijke manier.

Nieuw

Versie 1.8.2

Nieuw icoon
Voorwaarden bij vouchers
Notificaties

Beoordelingen en recensies

5,0 van 5
5 beoordelingen

5 beoordelingen

Samen Sterk ,

Sneller en overal bestellen

Even tussendoor iets bestellen met de smartphone is nu heel gemakkelijk. Via de app bereik ik onmiddellijk de winkel van mijn keuze. Ik bestel mobiel en kan meteen weer verder doen met mijn bezigheden.

RudiCTB ,

Fantastische app !

Zo gemakkelijk om via de smartphone te bestellen. De nieuwe functies zijn top. Ik ben fan. Ondertussen al 400 euro verdiend. 👍

zomer007 ,

Goeie app

Goeie app, spijtig dat je alleen via de computer aankopen kan doen.

App-privacy

De ontwikkelaar, Earnieshop NV, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Er worden geen gegevens verzameld

De ontwikkelaar verzamelt geen gegevens van deze app.

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Suggesties voor jou