FibriCheck 12+

Meet je hartritme en hartslag

Qompium

Ontworpen voor iPhone

    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Heb je soms last van hartkloppingen? Of wil je de gezondheid van je hart monitoren? Check je hartritme en hartslag op je smartphone met FibriCheck, de medisch gecertificeerde gezondheidsapp. Zo hou je de gezondheid van je hart in de gaten, spoor je hartritmestoornissen tijdig op en vermijd je complicaties, zoals een beroerte. Werd er al eerder een hartritmestoornis bij je vastgesteld? Gebruik dan de app om je ritmestoornis op te volgen.


Meet je hartritme met je smartphone

> Snel en makkelijk: Meet je hartritme en hartslag. De gezondheid van je hart controleren duurt maar 60 seconden. Hou je vinger tegen de camera van je smartphone en stel jezelf gerust.

> Zonder extra toestel: Alles wat je nodig hebt om je hartritme en hartslag te meten is je smartphone.

> Meten wanneer je wilt: Last van symptomen, zoals hartkloppingen? Open de app en meet meteen.

> Regelmatig meten: Met FibriCheck check je je hartritme best 2 keer per dag. Daardoor worden veranderingen in je hartritme sneller opgemerkt.

> Herinneringen: Stel herinneringen in voor je metingen.Laat je metingen beoordelen

> Rapporten: Na het meten van je hartritme ontvang je een gedetailleerd rapport met duidelijk advies.

> Deel je resultaten met je arts: Het medisch rapport kan je makkelijk delen met je huisarts of cardioloog.

> Medische experten: Detecteert onze app een onregelmatige meting? Laat je resultaten dan beoordelen door ons team van medische experten.Medisch ontwikkeld én goedgekeurd

> Ontwikkeld op basis van PPG: PPG is een technologie die gelijkwaardig is aan een ECG en gebruik maakt van veranderingen in lichtintensiteit om hartritmestoornissen te detecteren. Met behulp van de flash van je smartphone camera worden veranderingen in de omvang van je bloedvaten gemeten. Deze worden dan omgezet in hartritmemetingen.

> Ontwikkeld samen met artsen: FibriCheck werd ontwikkeld in samenwerking met de Mobile Health Unit van de Universiteit Hasselt en Ziekenhuis Oost-Limburg.

> Medisch goedgekeurd: FibriCheck kan rekenen op het vertrouwen van artsen en onderzoekers wereldwijd dankzij haar CE-markering en FDA en TGA goedkeuring.


Probeer FibriCheck nu 3 dagen gratis. Daarna check je al vanaf € 6,99 per maand. Of kies voor een jaarabonnement en bespaar 40%.


FibriCheck is een toepassing erkend door FDA, TGA en een volwaardig Klasse IIa medisch hulpmiddel conform de richtlijn omtrent Medische hulpmiddelen (93/42/EEC).
De fabrikant, Qompium nv, is ISO 13485:2016 gecertificeerd.


De gebruiksaanwijzing is beschikbaar in de app en op onze website: https://pages.fibricheck.com/ifu/app

Nieuw

Versie 2.5.1

We werken onze app regelmatig bij om FibriCheck nog beter te maken en ervoor te zorgen dat je je hartritme nog makkelijker kan meten. Wil je niets missen? Werk de app dan bij naar de nieuwste versie.

Heb je hulp nodig bij het gebruiken van onze app? Op https://help.fibricheck.com vind je antwoord op de meest voorkomende vragen.
Kom je iets vreemd tegen? Laat het ons weten op support@fibricheck.com. We helpen je graag verder! Ben je tevreden over onze app, vergeet dan niet ons te beoordelen in de App Store.

Beoordelingen en recensies

4,6 van 5
11,1K beoordelingen

11,1K beoordelingen

Scarlatty1 ,

Handige App

Ik maakte regelmatig gebruik van de App, fijne controle. Bedankt

Reactie van ontwikkelaar ,

Bedankt voor de feedback Scarlatty1!

AmaryllisMyriam ,

Fibricheck

Ik vind dit een goede oplossing voor mensen als ik die in angst leven na een hartoperatie: PVI. Het geeft een zekerheid dat ge opgevolgd wordt. Een positieve aanrader!

Reactie van ontwikkelaar ,

Super! dank je voor de positieve leuke feedback!

d-zinebxl ,

Geen goede app

Geen idee waarom deze app zo hoog gerated wordt.
De 6 euro (basisdienst) die ze je aanrekenen staat niet in verhouding met wat je ze aanbieden.
De app registreert niet mijn hartkloppingen, zegt dat het een normaal ritme heeft.
Geen mogelijkheid om hartslagmeter aan te sluiten. De methode via je vinger op de camera is allesbehalve stabiel en wetenschappelijk te noemen.
Niet aankopen dus.

App-privacy

De ontwikkelaar, Qompium, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Suggesties voor jou

Geneeskunde
Geneeskunde
Geneeskunde
Gezondheid en fitness
Geneeskunde
Gezondheid en fitness