iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

FibriCheck is de eerste medische applicatie met de CE-keuring volgens klasse IIa om het hartritme te controlen en te monitoren door enkel gebruik te maken van de camera van de smartphone. FibriCheck detecteert verschillende types hartritmestoornissen zoals voorkamerfibrillatie, extrasystolen,..

FibriCheck is klinisch gevalideerd en wordt voorgeschreven door de arts aan patiënten die een verhoogde kans hebben op cardiovasculaire aandoeningen (bv. hoge bloeddruk, diabetes, vaatziekten, voorgeschiedenis van hartaanval of beroerte, menopauze of een leeftijd boven de 50 jaar) of aan patiënten die hartkloppingen of kortademigheid ervaren.

Om een meting uit te voeren dient enkel de vinger op de camera geplaatst te worden voor 60 seconden. Met behulp van de camera en flash functie wordt de hartslag gedecteerd. Onze gevalideerde algoritmes zorgen ervoor dat al de metingen automatisch worden verzonden en geprioriteerd op het dashboard van de arts.


Belangrijke opmerkingen:

- FibriCheck vereist dat jouw smartphone een camera en een flash functie heeft.
- FibriCheck is enkel verkrijgbaar op voorschrift van uw arts. In geval u niet beschikt over een voorschrift, contacteer info@fibricheck.com.
- FibriCheck integreert op iOS met HealthKit om gemeten hartritmes op te slaan en relevante informatie verkrijgen om zo een beter inzicht te krijgen, geleverd door onze applicatie.
- Raadpleeg www.fibricheck.com voor meer informatie

Qompium is een CE-gecertificeerd bedrijf en is conform met de Essential Requirements van de Europeses richtlijn omtrent Medische Hulpmiddelen (93/42/EEC). Qompium nv is bovendien ook ISO 13485-gecertificeerd, wat bevestigt dat aan de internationale en geharmoniseerde eisen van een volwaardig kwaliteitmanagementsysteem voor medische hulpmiddelen wordt voldaan.

Nieuw

Versie 1.3.0

-verbeterde onboarding
-nieuw logo
-italiaanse taal toegevoegd

Beoordelingen en recensies

4.6 van 5
9.2K beoordelingen

9.2K beoordelingen

AmaryllisMyriam ,

Fibricheck

Ik vind dit een goede oplossing voor mensen als ik die in angst leven na een hartoperatie: PVI. Het geeft een zekerheid dat ge opgevolgd wordt. Een positieve aanrader!

Reactie van ontwikkelaar ,

Super! dank je voor de positieve leuke feedback!

Robrecule ,

Makkelijk en snel!

Eenvoudig in gebruik!

dentijger ,

Verslag.

Geruststellende opvolging van problemen.
Duidelijke uitleg en goede opvolging van gegevens.
Correct verslag nadien, aan te raden voor iedereen die vermoedelijke problemen heeft.

Informatie

Provider
Qompium nv
Grootte
31 MB
Categorie
Geneeskunde
Compatibiliteit

Vereist iOS 10.0 of nieuwer. Compatibel met iPhone, iPad Pro (9.7-inch), iPad Pro (9.7-inch) Wi‑Fi + Cellular, iPad Pro (10.5-inch), iPad Pro (10.5-inch) Wi‑Fi + Cellular en iPod touch.

Talen

Nederlands, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Spaans

Leeftijd
Beoordeeld 12+ vanwege:
Soms/Milde medische/behandelingsinformatie
Locatie
Deze app kan je locatie gebruiken zelfs als de app niet geopend is. Hierdoor kan de batterij sneller leegraken.
Copyright
© 2019 Qompium NV
Prijs
Gratis

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Suggesties voor jou