Schermafbeeldingen

Beschrijving

De Fietsersbond app laat toe om incidenten voor fietsers te melden op de baan. Meld plotse of tijdelijke situaties die het fietsverkeer hinderen of onveilig maken. Je kan ook een foto meesturen. De meldingen komen terecht bij de VRT verkeersredactie. De VRT neemt een selectie van fietsmeldingen op in de verkeersbulletins op de radio.

Nieuw

Versie 1.3

Optimalisaties van locatie bepaling

Beoordelingen en recensies

3,5 van 5
20 beoordelingen

20 beoordelingen

Cindy_2260 ,

Super handige app voor dagelijks gebruik

Erg gebruiksvriendelijk en geeft op een heldere manier de obstakels weer op mijn woon-werk verkeer. Aanrader voor elke fietser.

trvrc ,

Registratie nodig

Waarom is er een registratie nodig voor het gebruik van de app?

BeeeVaaa ,

Login problemen

Meerdere pogingen nodig om in te loggen (steeds verwijzing naar incorrecte gegevens).
Paswoordreset die verwijst naar verkeerde webpagina. Werkt niet samen met een paswoordmanager. Uiteindelijk geraak je toch ingelogd (als bij wonder), met de gegevens die ja al de hele tijd hebt gebruikt. Nog wat werk aan de winkel…

Reactie van ontwikkelaar ,

Jammer om te horen dat je bij het registreren en inloggen problemen ondervond. Indien er zich nog problemen voordoen kan je ons een mail sturen via https://fietsmeldingen.be/contact/ en dan helpen wij je graag verder.

App-privacy

De ontwikkelaar, HYP3, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Locatie
  • Contact­gegevens

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou