Fietsknooppunt 4+

Onze kaart, jouw pad

NodeMapp

Ontworpen voor iPad

    • Gratis
    • Biedt in‑app aankopen

Beschrijving

Met de Fietsknooppunt app, de enige échte app voor fietsknooppunten, kan je het fietsnetwerk in België (Vlaanderen en Wallonië), Nederland, Frankrijk en Duitsland verkennen. Samen goed voor meer dan 90.000 kilometer fietsplezier.

FIETSROUTEPLANNER
Je kan de fietsknooppunten op kaart bekijken en knooppunt per knooppunt een fietstocht op maat uitstippelen. Het kan ook sneller: met de Surprise Me functie kan je een startpunt kiezen en een route met afstand naar keuze laten berekenen.

FIETSROUTES BEWAREN
Je kan gratis tot 10 fietsroutes opslaan zodat je ze later kan hergebruiken. Als je onbeperkt routes wilt bewaren, kan je overwegen om Premium te nemen (lees verder).

FIETSROUTES IMPORTEREN
Je kan achter je PC fietstochten uitstippelen via onze handige online routeplanner op fietsknooppunt.be (België) of fietsknooppunt.app (Nederland). Je kan daar voor elke route een QR-code genereren. Deze code kun je met behulp van de app scannen waarna de route naar je smartphone wordt verzonden.

SUGGESTIEROUTES
Je vindt in de app ook heel wat suggestieroutes. Dit zijn fietsroutes die we zelf samenstellen of fietsroutes die worden aangeboden door officiële toeristische organisaties waarmee we samenwerken.

KRIJG EXTRA MOGELIJKHEDEN MET PREMIUM
Voor de prijs van 14.99 euro per jaar kan je kiezen voor Premium, onze abonnementsformule. Als Premium gebruiker krijg je toegang tot heel wat extra functies (+):

ONBEPERKT ROUTES BEWAREN (+)
Bewaar een onbeperkt aantal fietsroutes in je account.

NAVIGEREN (+)
Met onze handige navigatiemodus kan je elke fietsroute volgen met de GPS-functie van je smartphone. De app leidt je langs de route en zal je waarschuwen als je van de route afwijkt. Als je een route volgt langs fietsknooppunten zal een stem je bij elk knooppunt ook melden wat het volgende knooppunt is. De navigatiemodus is compatibel met de bijhorende Watch-app. Andere smartwatches geven ook instructies bij knooppunten als ze notificaties kunnen ontvangen.

EXPORTEER ROUTES ALS GPX (+)
Exporteer alle fietsroutes in de app naar een GPX-bestand.

OVERAL ROUTES PLANNEN (+)
Maak in de routeplanner ook fietsroutes die afwijken van het fietsnetwerk en in gebieden waar (nog) geen fietsknooppunten zijn. Zo krijg je nog meer flexibiliteit tijdens het plannen van je ideale fietstocht.

OFFLINE KAARTEN (+)
Je kan elke fietsroute vooraf thuis downloaden. Daarna kan je de route volledig offline volgen.

HOOGTEPROFIELEN (+)
Je kan voor elk fietsroute een hoogteprofiel opvragen zodat je de intensiteit van je fietstocht vooraf kan beoordelen.

REGISTREER LANGS WAAR JE FIETST (+)
Voor elk traject tussen 2 fietsknooppunten kan je aangeven of je er al hebt gefietst. Dit wordt visueel weergegeven op de kaart zodat je altijd een overzicht hebt van waar je al fietste. In de navigatiemodus registreert de app automatisch langs welke trajecten van het fietsnetwerk je fietst. Zo kun je steeds de mooiste routes plannen langs trajecten waar je nog nooit bent geweest.

OPGELET: je kan in de app een abonnement afsluiten voor 1 jaar voor de prijs van 14.99 euro. De betaling van een abonnement wordt afgehandeld met je Apple ID. Abonnementen worden automatisch verlengd, tenzij je ten laatste 24 uur voor de vervaldatum van je abonnement het abonnement opzegt. Je kan je abonnement zelf beheren, en ook de automatische verlenging ervan kan stopgezet worden door na aankoop naar je Apple ID Instellingen te gaan.

DISCLAIMER: voortdurend gebruik van de GPS in de achtergrond van de app kan de levensduur van je batterij aanzienlijk verlagen.

GEBRUIKSVOORWAARDEN:

België:
www.fietsknooppunt.be/nl-be/appview/terms

Nederland:
www.fietsknooppunt.app/nl-nl/appview/terms

PRIVACYBELEID:

België:
www.fietsknooppunt.be/nl-be/appview/privacy

Nederland:
www.fietsknooppunt.app/nl-nl/appview/privacy

MEER INFO: een uitgebreide handleiding van de Fietsknooppunt app vind je op www.fietsknooppunt.be (België) of www.fietsknooppunt.app (Nederland).

Nieuw

Versie 4.0.8

We hebben enkele kleine verbeteringen toegepast. In Wallonië kan je nu ook bekijken waar er jachtgebieden actief zijn. Wanneer je een route bewaart voor offline gebruik, worden ook de Turn-by-turn instructies offline bewaard zodat je volledig zonder internetverbinding kan navigeren.

Beoordelingen en recensies

4,6 van 5
9,5K beoordelingen

9,5K beoordelingen

Ome Geert ,

werkt perfect

Heb de gratis-versie, je weet altijd waar je bent en waar je naartoe moet dankzij de zeer duidelijke kaart. Bij het bord "U nadert knooppunt zoveel" verschijnt het nieuwe te volgende nummer al. Leuk is ook de functie "Surprise me" die zelf een route maakt aan de hand van startpunt en afstand. Voor wie denkt dat hij overal al geweest is...

Zeevisser1958 ,

Middelkerke

Fietspunt 27 niet gevonden

vespascal ,

Gemakkelijk maar kan beter

Gemakkelijk maar kan beter. Met kleuren werken zou beter zijn. Dwz. Bruin waar auto’s mogen rijden en groen waar het autovrij is. Bij kasseien stippellijn. Bij onverhard beige. Zo zou ik nog leukere wegjes kunnen kiezen. Heel hard bedankt alvast!!!!! Mvg Pascal en de rest van de fietbende.

App-privacy

De ontwikkelaar, NodeMapp, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Contact­gegevens
  • Gebruikers­content
  • Identificatie­methode

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Locatie
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

Fietsroutenetwerk
Reizen
Fietsknoop fiets en wandel app
Navigatie
4411 – Parking & Mobiliteit
Navigatie
Fietsnetwerk - Fiets app
Navigatie
Bongo
Reizen
Hoppin reisplanner
Reizen