Schermafbeeldingen

Beschrijving

Lees de krant van begin tot eind, net als op papier, met de krantenapp van Het Nieuwsblad.

Elke dag vanaf 6u30 's ochtends staat de krant voor je klaar in de app, ook op zondag! Swipe in het weekend rustig door bijlagen als NU, Check en Magazine. Krant gemist? Het archief bewaart voorbije edities tot 30 dagen lang.

Wie kan de digitale krant lezen?

* Ik ben abonnee van Het Nieuwsblad of De Gentenaar.
Wie een abonnement (excl weekendabonnees) heeft, leest elke dag gratis de krant op iPhone of iPad.
Activeer eerst je digitaal account via www.nieuwsblad.be/activeer of telefonisch tijdens de kantooruren op het nummer 02/790 21 15.

* Ik ben geen abonnee, maar wil graag Het Nieuwsblad/De Gentenaar digitaal lezen.
Je kan kiezen voor een dag of een weekabonnement via iTunes. Dit abonnement wordt automatisch vernieuwd tenzij je de automatische vernieuwing uitschakelt. Dit ten laatste 24 uur voor de vervaldatum. Je kan de automatische hernieuwing uitzetten door naar de instellingen van je iTunes-account te gaan, op je iPad of op je computer. Klik daar opeenvolgend op Store > Toon Apple ID > Beheer abonnementen.

- De betaling wordt verrekend en beheerd via je i-Tunes-account na confirmatie van je aankoop.
- De betaling voor een volgende abonnementsperiode gebeurt via je iTunes-account, 24 uur voor het aflopen van het lopende abonnement.
- Annulering van een lopend abonnement is niet mogelijk tijdens de lopende abonnementsperiode.
- Als gebruiker kun je je abonnement zelf beheren. Je kan de automatische vernieuwing uitzetten door naar de instellingen van je iTunes-account te gaan, op je iPad of op je computer. Klik daar opeenvolgend op Store > Toon Apple ID > Beheer abonnementen.

Algemene voorwaarden van Het Mediahuis, uitgever van Het Nieuwsblad, vindt u hier: http://mediahuis.be/voorwaarden/
Privacy policy van Het Mediahuis, uitgever van Het Nieuwsblad, vindt u hier: http://mediahuis.be/privacy/

Nieuw

Versie 4.21

Deze update zorgt ervoor dat je ook op iOS14 zorgeloos door onze digitale krant kan swipen.
Heb je opmerkingen of feedback? We horen het graag. Stuur zeker een e-mail naar onlineservice@nieuwsblad.be

Beoordelingen en recensies

2.7 van 5
234 beoordelingen

234 beoordelingen

tfyygthg ,

Laad vaak niet

Speciaal nieuwe iPad Air aangekocht omdat de App veel niet laadde op onze oude. Maar op nieuwe is het niet beter. Al paar keer opnieuw geïnstalleerd maar is geen oplossing. Probleem komt vooral s ochtends voor, pakweg tussen 6u en 9u.

Reactie van ontwikkelaar ,

Alvast bedankt voor uw reactie. Kan u ons hiervoor samen met uw abonnementsgegevens contacteren via onlineservice@standaard.be? Of telefonisch op het nummer 02/790.21.10, dan kunnen we luisteren wat er waar misgaat en mogelijks een oplossing aanbieden.

octaaf De Meyer ,

Krant. Van vandaag

De krant van vandaag kan niet geopend worden in de app, de pagina blijft wit als je op de voorvertoningen klikt. Andere kranten bvb van gisteren of zo openen wel

Reactie van ontwikkelaar ,

Bedankt voor uw reactie meneer De Meyer. Wij hebben naar aanleiding van uw melding in de krantenapp een antwoord met een oplossing gestuurd.

Dirk Daems ,

Nieuwe app is geen vooruitgang

Dit is helaas geen verbetering. Onoverzichtelijk. Sluit je de app even terwijl je Sudoku speelt dan is nadien alles wat je al gevonden had verdwenen. Speel je sudoku in portret mode dan staat er een vervelende reclame banner voor een andere puzzel voor.

App-privacy

De ontwikkelaar, Corelio Publishing, heeft Apple geen informatie gegeven over de toepassing van het privacybeleid van de app en het beheren van gegevens. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Geen details opgegeven

De ontwikkelaar moet privacydetails opgeven wanneer deze de volgende app-update indient.

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou