iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Pak Joe mee waar je ook gaat, met hits van de sixties tot nu. Geniet van je favoriete radio met nog een hoop extra’s:

Luister naar Live Radio

Op elk moment, continu de beste hits uit de seventies, eighties, nineties en onze Top 2000. Je favoriete hits kan je ook rechtstreeks toevoegen aan je eigen Spotify-account.

Het blijft niet bij luisteren. Werp wanneer je maar wilt een blik in de studio. Zo zie je wat Rani De Coninck, Anke Buckinx en Sven Ornelis dag en nacht uitsteken.

Kies zelf je zender

Soms wil je Woodstock beleven en soms sta je liever in de disco. Met onze extra live zenders kies je zelf het decennium:

- Joe 60’s & 70’s
- Joe 80’s
- Joe 90’s
- Joe Easy
- Top 2000

Doe mee!

Via de app deed je nog nooit zo makkelijk mee aan alle acties, wedstrijden en exclusieve events die we bij Joe organiseren!

Het leven begint bij 40

Ken jij de podcast van Sven & Anke al? Het leven begint bij 40, een inspirerende podcast voor iedereen die het soms benauwd krijgt bij het idee dat er voortaan een vier voor staat, maar ook voor iedereen die benieuwd is wat de volgende decennia in petto kunnen hebben.

Stuur ons een berichtje

We horen graag waar je mee bezig bent. Of heb je een plaat die we zeker nog eens moeten spelen? Zeg het met een persoonlijk bericht aan onze Joe-presentatoren.

Nieuw

Versie 4.3.0

Een kleine update, zodat de app nog beter werkt. Jouw feedback over de app is welkom en we proberen zoveel mogelijk mee te nemen in volgende versies. Luister de hele dag naar jouw favoriete Joe zenders, all the way.

Beoordelingen en recensies

4.8 van 5
3.2K beoordelingen

3.2K beoordelingen

Jupiler123 ,

Joe

Top radio

dirk cuypers. ,

Leuk

Interssant. 🙉

patricia040274 ,

Anke en Sven superteam !!!

Superteam

App-privacy

De ontwikkelaar, DPG Media (Apps), heeft Apple geen informatie gegeven over het privacybeleid van de app en het beheren van gegevens. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Geen details opgegeven

De ontwikkelaar moet privacydetails opgeven wanneer deze de volgende app-update indient.

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Suggesties voor jou