Kruidvat 4+

Kruidvat Retail BV

    • Free

iPhone Screenshots

Description

Al het voordeel van Kruidvat altijd bij je hebben, wie wil dat nu niet?Onze nieuwe app is er voor iedereen. Dus ook jij hebt al het voordeel van Kruidvat op zak!- Shop heel gemakkelijk online.- Alle acties bij de hand, van jouw deals tot alle acties uit de folder.- Jouw voordeelkaart in de app, dus die hoef je niet meer mee te nemen. Scan je kaart in de winkel met de app. Check ook je punten.- Voldoet qua privacy helemaal aan de laatste wetgeving. Check!- Had jij onze 'oude' app ook al? Geen zorgen, we hebben alle functionaliteiten meegenomen.

What’s New

Version 4.0.7

We hebben geluisterd naar jullie feedback en hebben een compleet nieuwe app gelanceerd! Shoppen is nu nog gemakkelijker, je hebt altijd je voordeelkaart bij de hand en je hebt altijd de beste deals op zak.

Ratings and Reviews

4.7 out of 5
4.1K Ratings

4.1K Ratings

louna12334 ,

Promos

De jolie promos

borreken ,

Toegangkelijkheid voor blinden en slechtzienden

Voor blinden en slechtzienden is een site zoals kruidvat belangrijk. We gebruiken een voice-over systeem dat uitlegt wat erop het scherm staat. Dat gaat vrij vlot op de site/app. Spijtig genoeg kunnen we de beselling niet afronden..het is met ipad ios apple niet mogelijk om de algemene voorwaarden goed te keuren..zeer fustrerend..heb je al die moeigte gedaan om de bestelling klaar te maken en dan lukt het uiteindelijk niet om de bestelling re plaatsen...deregelijke fouten moeten er toch uit...

evbut ,

App

Ik heb 4 keer mijn bestelling er terug moeten inzetten (op een kwartier tijd) , want mijn producten verdwenen telkens + als ik eenmaal op een pagina in de folder zat kon ik niet terug naar een andere pagina. Niet echt gebruiksvriendelijk.

App Privacy

The developer, Kruidvat Retail BV, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Used to Track You

The following data may be used to track you across apps and websites owned by other companies:

  • Diagnostics

Data Linked to You

The following data may be collected and linked to your identity:

  • Purchases
  • Contact Info
  • Identifiers

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Diagnostics

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Wallet

    Get all of your passes, tickets, cards, and more in one place.

More By This Developer

You Might Also Like

Shopping
Shopping
Shopping
Shopping
Shopping
Shopping