MijnLijn 4+

Realtime schedules of De Lijn

Coding Mammoth

Ontworpen voor iPad

    • 3,5 • 113 beoordelingen
    • Gratis

Schermafbeeldingen

Beschrijving

MijnLijn is een applicatie waarbij gebruikers eenvoudig de eerstkomende bussen/trams van hun favoriete haltes kunnen opvragen.

Via de app kan je snel alle naburige haltes opzoeken en de tijdroosters in een oogwenk opvragen. Er is een doorzoekbare lijst met alle haltes in Vlaanderen en Brussel. Je kan de haltes toevoegen aan een lijst met jouw favoriete haltes zodat je steeds snel in een handomdraai weet over hoeveel minuten jouw bus of tram aankomt op de halte. Er is ook een map weergave waarop alle haltes in de buurt zichtbaar zijn.

Merk overigens op dat deze applicatie enkel werkt voor bussen en trams van De Lijn.
Internet verbinding is vereist daar de RealTime informatie afkomstig is van DeLijn.

Nieuw

Versie 3.11.3

We updated the database to the November 2020 edition.

- Fixing Darkmode support and QR-code scanning
- Fixed localisation bug
- Small bug fixes

Beoordelingen en recensies

3,5 van 5
113 beoordelingen

113 beoordelingen

Wannes ,

Suggestie

Ik ben zeer blij met deze app, spijtig dat de “realtime” gegevens van De Lijn” nogal eens fictief blijken te zijn: nog 3’ , nog 2, nog 1 en dan floep : weg maar de bus is niet gekomen. Suggestie voor verbetering; als ik een halte via de gemeentenaam zoek krijg ik bij elke halte een combinatie te zien van stoptijden in beide richtingen. Als ik zo’n haltecombinatie in de favorieten zet wordt slechts één richting onthouden: de halte met het laagste nummer. Hoe kan ik de combinatie in 1 favoriet zetten?

Reactie van ontwikkelaar ,

Beste Wannes, bedankt voor je review. De Lijn is gelukkig bezig om hun data meer accuraat en realtime te gebruiken. Onze data komt rechtreeks van DeLijn dus dat moet goed komen op termijn hoop ik.

Betreffende je idee voor de Favorieten met meerdere halte(richtingen). Dit staat op onze planning en komt eraan! :)

Patttttttt.t ,

useless

absolutely useless, doesn’t show the real time of busses’ arrival

Reactie van ontwikkelaar ,

Hello Patttttttt.t. Thank you for your review. Bit sad about the 1 star, as we only build an application that's showing the data we get from DeLijn itself. We have sadly no control about the accuracy of the data. Our mission is to make a stable app that's more user friendly and helps people in quicker getting the real time data.

George 1611 ,

Het is goed maar het is perfect ook omdat je niet kan kijken zonder wifi of 4G

Jamer

Reactie van ontwikkelaar ,

Beste, bedankt voor je review. Het doel van MijnLijn is om realtime informatie te tonen van een halte. Deze data is dynamisch, aangezien het de realtime data van DeLijn weergeeft. Hierdoor is 3G (of Wifi) nodig. Overige functies zoals de locatie van de haltes om je omgeving werken offline en dus zonder internet. Jammer dat je hierdoor maar een 1-ster review geeft, maar we werken steeds aan een betere versie.

App-privacy

De ontwikkelaar, Coding Mammoth, heeft Apple geen informatie gegeven over de toepassing van het privacybeleid van de app en het beheren van gegevens. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Geen details opgegeven

De ontwikkelaar moet privacydetails opgeven wanneer deze de volgende app-update indient.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou

Hoppin reisplanner
Reizen
Busje Komt Zo: De Lijn
Reizen
De Lijn
Reizen
Railer – Dienstregeling trein
Reizen
Fietsknooppunt
Reizen
Slim naar Antwerpen
Navigatie