My Luminus 4+

Luminus

Ontworpen voor iPad

    • Gratis

Schermafbeeldingen

Beschrijving

My Luminus is een app om snel en duidelijk een overzicht te geven van je energieverbruik. Heb je een digitale meter, dan volg je met de app je verbruik op per maand, week, en zelfs per dag; in kWh én in €. Je berekent en kiest op basis van die gegevens makkelijk je ideale voorschotbedrag. My Luminus bundelt ook al je Luminus-documenten en -klantgegevens op één handige plaats.
Met de gratis My Luminus app kan je:
• Energie besparen door je verbruik op te volgen. Nog geen digitale meter? Geef je meterstanden regelmatig door voor de nauwkeurigste weergave. Wel al een digitale meter? Via My Luminus krijg je toegang tot al je digitale verbruiksgegevens voor elektriciteit en gas. Je ziet wat je dagelijks aan elektriciteit en/of gas verbruikt en hoeveel dat kost - per dag, week, maand of jaar. Ook de injectie van je zonnepanelen volg je op de voet met My Luminus. Het enige wat je hoeft te doen is toestemming geven aan Fluvius.
• Op basis van je meterstanden je ideale voorschot berekenen én aanpassen. Op die manier vermijd je een verrassing op je jaarafrekening.
• Je energiefacturen raadplegen en downloaden.
• Alle info over je energiecontract(en) terugvinden: je type tarief, de looptijd en prijs, het moment van de meteropname en de (getrouwheids)kortingen waarop je recht hebt. Verder zie je welke andere Luminus-diensten je hebt geactiveerd. Wil je veranderen van tarief? Ook dat doe je in enkele kliks.
• Je contactgegevens en -voorkeuren en betalingswijze aanpassen.
• Het antwoord vinden op al je vragen. We beantwoorden alle meestgestelde vragen in de app, of contacteer eenvoudig de klantendienst.
• Gebruik maken van de Extras-klantvoordelen. Via het heldere overzicht benut je snel alle kortingen en aanbiedingen.

Nieuw

Versie 11.7.0

Algemene verbeteringen en bugfixes.

Beoordelingen en recensies

4,2 van 5
6,5K beoordelingen

6,5K beoordelingen

lemand uit Poperinge! ,

Het betere werk

Zoals met alles kan het nog altijd beter, maar dit is toch iets van het betere werk. Gebruiksvriendelijk, overzichtelijk, en besparend. Zeer goed is dat je zelf je voorschotten kan bepalen in functie van je gebruik. Dit heeft trouwens meegespeeld dat ik nog steeds klant ben bij Luminus. Bravo Luminus.

jonhcl ,

Pas très claire

Je comprends pas le système de décompte, -210€ c’est ce qu’on va me rembourser ou ce que je dois payer en plus ?

esbe1987 ,

Werkt goed

Sommige dingen enkel online aan te passen (van foute meterstand). Verder werkt dit perfect, eigen beheer voorschotten en meterstanden. Perfect!

App-privacy

De ontwikkelaar, Luminus, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Identificatie­methode
  • Gebruiks­gegevens
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Meer van deze ontwikkelaar

Luminus Monitor
Diensten
Luminus Energy Management
Diensten
My Charge
Diensten
Luminus Smart Charging App
Navigatie

Suggesties voor jou

MyTelenet
Diensten
ENGIE België
Diensten
MyEdenred Belgium
Diensten
Pluxee BE
Diensten
My bpost
Diensten
Proximus+
Diensten