iPhone-schermafbeeldingen

Beschrijving

Poppy is een app voor gedeelde mobiliteit in Antwerpen en Brussel, die milieuvriendelijke gedeelde wagens, elektrische scooters en elektrische steps aanbiedt.

Kies een van onze rode voertuigen en bereik je bestemming op een comfortabele en vlotte manier. Kies uit de verschillende modellen van wagens: de OPEL Corsa, de SEAT Ibiza, de SEAT Mii, de SKODA e-citigo of nog meer. Je kan het voertuig gratis parkeren op legale openbare plaatsen binnen de homezone of je rit buiten de zone pauzeren.

Jouw Poppy, jouw keuze, jouw vrijheid!

Hoe het werkt
Open de app om een van de voertuigen in je buurt te kiezen. Selecteer een voertuig, of filter ze eerst op model en autonomie. Reserveer dan gratis degene die je leuk vindt! Ben je van gedachten veranderd of wil je toch nog een ander voertuig? Geen probleem! Je hebt 15 minuten om je reservering gratis te annuleren.Heb je het juiste voertuig gevonden? Super! Loop er gewoon naartoe en open het met een klik op je scherm, je app is je sleutel! Je bent nu klaar om te vertrekken, rijden maar!

All-in tarieven

Bij Poppy betaal je per minuut wanneer je rijdt of je wagen in pauze houdt. Tanken/opladen, parkeren in de homezone, carwash, onderhoud en belastingen zijn allemaal in de prijs inbegrepen! Het Poppyteam zorgt voor alles. Wil je zelf tanken/opladen? Dat kan! Stuur ons het bonnetje maar achteraf, we betalen je uiteraard terug (mét extra Poppy credits op je account).

Uitrusting van de wagens

Je kan kiezen tussen wagens met een automatische of handgeschakelde versnellingsbak voor een optimale rijervaring. Rijd naar je bestemming met behulp van de ingebouwde GPS. Geef je de voorkeur aan de navigatie van je telefoon? Poppy wagens zijn uitgerust met een telefoonhouder en oplaadkabels voor elk type smartphone, zodat je een platte batterij kan vermijden. En ja, jullie kleine schatjes zijn ook meer dan welkom dankzij de Isofix installatie in alle wagens.

Uitrusting van de scooters Al onze scooters hebben een grote koffer die twee helmen bevat: een maat M, een maat XL.

Uitrusting van de steps
Geniet van een zorgeloze en leuke rit in de straten van Antwerpen: het perfecte voertuig voor korte afstanden


Heb je door dit alles al zin in een ritje met een Poppy? Wel dan, waar wacht je nog op?!

1. Download de app 2. Reserveer een voertuig 3. Geniet van je rit!

Nieuw

Versie 1.4.0

Bugfixes en prestatieverbeteringen

Beoordelingen en recensies

4,7 van 5
306 beoordelingen

306 beoordelingen

Kotsos77 ,

Very good experience but only in small area

It was a wonderful experience with enjoyable full option corsa. The only bemol i d say, we cannot go to areas like Evere or outside the central ones. Hope it will change

chature. ,

Génial

Première utilisation, juste génial.

teebot80 ,

Great experience

Love the app and the service. Poppy is now part of my day to day options. Super convenient airport parking too!

App-privacy

De ontwikkelaar, Poppy Mobility, heeft aangegeven dat volgens de toepassing van het privacybeleid van de app gegevens kunnen worden beheerd zoals hieronder staat beschreven. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld en gekoppeld aan je identiteit:

  • Contact­gegevens
  • Identificatie­methode

Niet aan jou gekoppelde gegevens

De volgende gegevens worden mogelijk verzameld, maar zijn niet gekoppeld aan je identiteit:

  • Locatie
  • Diagnostiek

Toepassing van het privacybeleid kan variëren op basis van bijvoorbeeld de functies die je gebruikt of je leeftijd. Lees meer

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Suggesties voor jou