Schermafbeeldingen

Beschrijving

De krantenapp van De Standaard met de krant, de digitale editie DS Avond en de weekendbijlagen in een papieren of handige digitale bladspiegel.

Deze app biedt u:

- Elke dag de krant, met bekroonde journalistiek van onze 130-koppige redactie
- Keuze tussen een papieren of een handige digitale weergave
- Het Weekblad met reportages, interviews, fotografie en een stevige portie cultuur
- Het Magazine met aandacht voor wonen, reizen, eten: alles voor een goed leven
- DS Letteren: de literatuurbijlage die ruimte geeft aan schrijvers en denkers
- Mijn Geld: onze personal finance bijlage over beleggen, erven en financieren
- Elke werkdag DS Avond, onze digitale avondeditie met de belangrijkste nieuwsfeiten van de dag, en de Woordslang, een actuapuzzel om de dag af te sluiten
- De mogelijkheid om publicaties te downloaden en daarna offline te lezen

De app is toegankelijk voor abonnees van De Standaard, maar u kunt ook opteren voor een weekendabonnement via iTunes aan 6,99€. Dit abonnement wordt automatisch vernieuwd. Zeg uw abonnement minstens 24 u. voor de einddatum op, of schakel automatische vernieuwing uit in uw iTunes-account: kies daar voor Store > toon Apple ID > beheer abonnementen.

De algemene voorwaarden van Mediahuis, de uitgever van De Standaard, vindt u op mediahuis.be/voorwaarden. De privacy policy kunt u raadplegen op mediahuis.be/privacy-policy.

We zijn benieuwd naar uw ervaringen. Deel ze zeker met ons op newsapps@mediahuis.be en laat niet na ons een waardering te geven.

Nieuw

Versie 4.21

Deze update zorgt ervoor dat u ook op iOS14 uw krant probleemloos digitaal kunt lezen.
Hebt u feedback? Die is welkom op newsapps@mediahuis.be. Aarzel ook niet om een waardering te geven.

Beoordelingen en recensies

2.6 van 5
161 beoordelingen

161 beoordelingen

schanulleke ,

Resolutie

Resolutie is niet aangepast aan de schermresolutie van de nieuwe iPad Pro (11”).

Pieter A. ,

Verbeterd

Veel van de reviews hier in de App Store zijn achterhaald: de app is ondertussen - eindelijk - aangepast aan het schermformaat van iPad Pro. Het scherm wordt bovenaan helaas nog wel ontsierd door een menubalk van ongeveer een centimeter, met absurd grote letters. Deze balk is totaal overbodig, maar niet verwijderbaar, vandaar slechts vier sterren.

Reactie van ontwikkelaar ,

Bedankt voor uw reactie Peter! Sommige reviews zijn inderdaad gedateerd. Fijn dus dat u de moeite gedaan hebt om ons opnieuw te 'reviewen'. Uw bemerking over de balk heb ik alvast intern meegegeven. Ik wens u alvast veel leesplezier met de vernieuwde App.

seppeha ,

Hinkt achterop

Verouderde app, zeker nu De Morgen zijn nieuwe tabletmarkt uitbracht. Daarnaast al verschillende weken problemen met laden van artikels in lees modus.

Reactie van ontwikkelaar ,

Bedankt voor uw bericht, graag help ik u hierbij verder. Kan u ons contacteren via onlineservice@standaard.be dan kunnen we naar een oplossing zoeken voor het laden van uw artikels in lees modus. Groetjes!

App-privacy

De ontwikkelaar, Corelio Publishing, heeft Apple geen informatie gegeven over de toepassing van het privacybeleid van de app en het beheren van gegevens. Ga voor meer informatie naar het privacybeleid van de ontwikkelaar.

Geen details opgegeven

De ontwikkelaar moet privacydetails opgeven wanneer deze de volgende app-update indient.

Ondersteunt

  • Delen met gezin

    Tot zes gezinsleden kunnen deze app gebruiken als Delen met gezin staat ingeschakeld.

Meer van deze ontwikkelaar

Suggesties voor jou