Screenshots

Description

Welkom in de Studio 100-wereld vol plezier, avontuur en humor! Beleef Studio 100 overal met de Studio 100 GO-app.

Deze app geeft je meer dan 2000 gratis filmpjes, 1 gratis spelletje en 2 gratis boeken. Abonnees hebben toegang tot maar liefst 6200 filmpjes en meer, 32 games en meer dan 100 boeken!

Heb je zin in een leuk spelletje, een zalig boek, een aflevering van 1 van jouw favoriete karakters of dans je liever mee met 1 van de vele videoclips? Studio 100 GO is vast iets voor jou want Studio 100 GO is plezant en heb je altijd bij de hand!

Studio 100 helden
We groeien mee met de kinderen! De allerkleinsten kunnen hun hartje ophalen aan Bumba en TwiniPop en wanneer ze wat ouder worden, kiezen ze gewoon andere Studio 100-helden zoals Mega Mindy, K3, Piet Piraat of Kabouter Plop… want ook die kan je vinden in Studio 100 GO. Zelfs de stoere Ghost Rockers en de Nachtwacht van de partij!
Zo zie je maar, iedereen vindt Studio 100 GO plezant!

4 profielen
Per gezin kunnen 4 profielen aangemaakt worden. Elke gebruiker kan zo zijn eigen favorieten en downloads bijhouden. De vier gebruikers kunnen zelfs tegelijk op 4 schermen genieten van Studio 100 GO.
Het aanmaken van een profiel doe je in een aantal eenvoudige stapjes. Het profiel kan je daarna ook in de oudersectie van de app wijzigen, je kan er ook extra profielen aanmaken.
De profielen zorgen ervoor dat wat het kind te zien krijgt voor zijn of haar leeftijd geschikt is.

Gratis?
Studio 100 GO is volledig gratis en geeft je een leuk aanbod van speel-, kijk-, zing- & leesplezier.
Naast het gratis deel biedt de app nog veel meer films, shows, spelletjes, boeken, ...
Wil je alles kunnen zien en doen? Neem snel een Studio 100 GO Pass!

Studio 100 % Safe
Studio 100 GO maakt zich sterk voor online veiligheid. Door de Studio 100-beleving in een app te steken, bieden we een veilige omgeving voor kinderen aan. Als ouder ben je op die manier gerust dat wat ze te zien krijgen kindveilig is.

What’s New

Version 2.7.5

We brengen geregeld updates uit met verbeteringen in gebruiksvriendelijkheid en gebruikservaring en slaan dan ook meteen enkele bugs plat.

Ratings and Reviews

3.3 out of 5
108 Ratings

108 Ratings

Schepers89 ,

Fout bij aanmelden

We betalen al enkele maanden de Studio 100 Go Pass via ons Proximus abonnement maar de inhoud blijft op slot staan. We hebben al meermaals contact gehad met Proximus maar ze kunnen niks voor ons doen. Via Proximus TV werkt het abonnement wel correct. De app is op verschillende Apple toestellen geïnstalleerd maar we krijgen telkens dezelfde melding: “Geen geldig abonnement voor Studio 100 Go”. Het is een leuke app, het zou fijn zijn als hij volledig zou werken.

debbyrodiers ,

Betalen voor abonnement maar niks werkt!

We betalen al maanden dit abonnement maar via de app kunnen we niks downloaden of geen spelletjes spelen? Alles blijft op slot staan ondanks dat de ingelogd zijn!

ilanasterrie ,

Studio 100

Je kunt 1 spel spelen en anders moet je betalen en 1 boek lezen allee wa is da toch met die app

Information

Provider
Wanagogo NV
Size
38.4 MB
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

You May Also Like