Screenshots

Description

Beleef Ketnet overal met de gratis Ketnet-app. De Ketnet-app is eindeloos genieten van je favoriete Ketnet-programma's, highscores verbreken van je vrienden en je mening geven over de coolste actuele onderwerpen.


- Van Ghost Rockers, Samson en Gert, Karrewiet tot D5R. Met de Ketnet-app mis je geen enkele aflevering van de nieuwste Ketnet-programma’s.

- Laat je gaan met de supertoffe spelletjes, waag je aan de uitdagende puzzels en bewijs dat je de grootste Ketnet-fan bent in onze quizzen. De Ketnet-app zorgt voor urenlang speelplezier.

- Schuilt er in jou een kunstenaar? In de Fotofabriek van de Ketnet-app maak je je selfies nog zotter, je vakantiefoto's nog zonniger en de foto's van je huisdieren nog beestiger!

- Met je Ketprofiel kan je niet alleen je vrienden, maar ook de Ketnet-wrappers op de voet volgen. Zo blijf je ook via de Ketnet-app op de hoogte van al hun avonturen.In de Ketnet-app staat kijken en spelen centraal, maar ook creativiteit en interactiviteit worden gestimuleerd in een veilige omgeving. De Ketnet-app is GRATIS, eenvoudig te gebruiken en VEILIG. De Ketnet-app bevat GEEN in-app aankopen en GEEN advertenties.Naast de Ketnet-app biedt Ketnet ook gratis op maat van de allerjongsten de Ketnet Jr.-app aan, waar peuters en kleuters samen met hun favoriete Ketnet Jr.-vriendjes de wereld op een veilige, leuke en leerrijke manier kunnen ontdekken.

What’s New

Version 3.1.7

- Update voor het probleem met het afspelen van de intro

Ratings and Reviews

4.2 out of 5
456 Ratings

456 Ratings

Michellevvl8 ,

Het Ketnet berichtje!❤️

Hele toffe app alleen ik ben mijn wachtwoord vergeten ik heb een profiel en ik vond mijn wachtwoord terug en het lukt niet ik stuur mijn mama/papa een é-mail net als ze vragen en ze krijgen geen bericht/e-mail? Kan je mij helpen a.u.b?😉ik hoop dat je dit leest en beantwoord! Het is wel een leuke app

kaka diaree ,

Noorb08

Jammer dat je geen Ketnet in het buitenland kunt kijken.Daarvoor gaf ik een ster minder.

MarcoVanHaegen ,

Krats in het wild

Jammer dat krats in het wild er niet meer is.
Koray, 5j

Information

Provider
VRT
Size
206.4 MB
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

Dutch

Age Rating
4+
Copyright
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like