Screenshots

Description

Beleef Ketnet altijd en overal met de gratis Ketnet-app. Geniet eindeloos van je favoriete Ketnet-programma’s en ontdek heel wat nieuwe én volledige reeksen: van #LikeMe, Nachtwacht tot Samson & Marie, van Hoodie tot Helden. Met de Ketnet-app mis je geen enkele aflevering van de nieuwste Ketnet-programma’s.

- Blijf op de hoogte van de actualiteit en volg Karrewiet op de voet.
- Laat je gaan met de supercoole spelletjes en verbeter je highscores. Bewijs dat je de grootste Ketnet-fan bent in de quizzen. De Ketnet-app zorgt voor urenlang speelplezier.
- Ontdek de laatste nieuwtjes, pranks en trends in de stories. Met de Ketnet-app blijf je op de hoogte van de avonturen van alle Ketnet-sterren, ook de Ketnet-wrappers!

In de Ketnet-app staat kijken en spelen centraal, maar ook creativiteit en interactiviteit worden gestimuleerd in een veilige omgeving. De Ketnet-app is GRATIS, eenvoudig te gebruiken en VEILIG. De Ketnet-app bevat GEEN in-app aankopen en GEEN advertenties.

Naast de Ketnet-app biedt Ketnet ook gratis op maat van de allerjongsten de Ketnet Junior-app aan. Hier kunnen peuters en kleuters samen met hun favoriete Ketnet Junior-vriendjes de wereld op een veilige, leuke en leerrijke manier ontdekken.

What’s New

Version 4.5.0

- Peetie animaties
- Notificaties
- Verschillende spelcategorieën icoontjes

Ratings and Reviews

4.1 out of 5
716 Ratings

716 Ratings

Michellevvl8 ,

Het Ketnet berichtje!❤️

Hele toffe app alleen ik ben mijn wachtwoord vergeten ik heb een profiel en ik vond mijn wachtwoord terug en het lukt niet ik stuur mijn mama/papa een é-mail net als ze vragen en ze krijgen geen bericht/e-mail? Kan je mij helpen a.u.b?😉ik hoop dat je dit leest en beantwoord! Het is wel een leuke app

kaka diaree ,

Noorb08

Jammer dat je geen Ketnet in het buitenland kunt kijken.Daarvoor gaf ik een ster minder.

MarcoVanHaegen ,

Krats in het wild

Jammer dat krats in het wild er niet meer is.
Koray, 5j

App Privacy

The developer, VRT, indicated that the app’s privacy practices may include handling of data as described below. For more information, see the developer’s privacy policy.

Data Not Linked to You

The following data may be collected but it is not linked to your identity:

  • Contact Info
  • Diagnostics

Privacy practices may vary based on, for example, the features you use or your age. Learn More

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You Might Also Like