Screenshots

Description

VRT NWS brengt je op een gebruiksvriendelijke manier het meest recente, betrouwbaarste en belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland. We zoomen ook dieper in op items door achtergrondverhalen, analyses van onze vele experten en opiniestukken. Altijd helder uitgelegd, zowel in tekst als in video. Breaking News krijgt u meteen op uw hoofdscherm dankzij onze push-berichten. Met 400.000 downloads en dagelijks 100.000 gebruikers is VRT NWS de meest gebruikte nieuwsapp onder de kwaliteitssites.

What’s New

Version 3.8

Met deze app update krijg je toegang tot het audio aanbod van VRT NWS. Via het menu onderaan vind je 'Audio' terug. Zo hoef je bijvoorbeeld niks te missen van alle must-hear interviews uit 'De Ochtend' en 'De Wereld Vandaag' op Radio 1. Ook al onze podcasts en (regionale) radionieuws kan je via die weg makkelijk beluisteren.

Ratings and Reviews

4.4 out of 5
13.4K Ratings

13.4K Ratings

Christophe Hubrechsen ,

Goed toegankelijk.

Ik gebruik al enige tijd de vrt nws app. Hij is heel goed toegankelijk, ook voor blinden. Doe zo verder!

Rien Nevaplus ,

Triestig

Net zoals de website een puinhoop in vergelijking met deredactie

Kvbex ,

Positieve ontwikkeling, enkel nog trage werking

Na meerdere updates is de presentatie op de verschillende schermen in orde, hoewel het vreemd is om de afbeeldingen te zien ‘resizen’ bij wisselen tussen bv. hoofdpunten en recent nieuws. Maar al bij al dus een positieve ontwikkeling. Keep up the good work.

Rest alleen nog mijn grootste punt van kritiek: in tegenstelling tot de betere iOS apps blijft VRT NWS traag aanvoelen, tijdens heen en weer schuiven en scrollen hapert de opbouw regelmatig. De lat op iOS zou wat hoger moeten liggen dan op andere platformen.

Information

Provider
VRT
Size
71.8 MB
Category
News
Compatibility

Requires iOS 10.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

Dutch

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© 2019 VRT
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like