Screenshots

Description

“MNM”, dé mobiele app van jouw favoriete zender

Met deze applicatie voor iPhone heb je MNM altijd op zak. Zo kan je snel, betrouwbaar, eenvoudig en in hoge kwaliteit jouw favoriete MNM-programma’s beluisteren en herbeluisteren, waar en wanneer je maar wil. Of neem live een kijkje in de studio. Dit alles in een herkenbare MNM-omgeving, met visuals van de songs en de presentatoren.

Via de playlistfunctie vind je snel de naam van een artiest of nummer terug uit de playlist van MNM. Via de app kan je snel en gemakkelijk reageren op jouw favoriete radioprogramma en sta je rechtstreeks in contact met de studio en de DJ's. MNM-nieuws en verkeersinformatie kan je snel en eenvoudig herbeluisteren. Via Airplay kan je bovendien alles streamen naar jouw eigen televisie of speakers. Vanuit de app kan je de muziek die je leuk vindt delen met je vrienden via sociale media.

Je kan niet alleen naar MNM, maar ook naar alle andere VRT-zenders luisteren via deze app. Naast Radio 1, Radio 2, Klara en Studio Brussel, kan je genieten van non-stop klassieke muziek op Klara Continuo, en non-stop hitmuziek op MNM Hits, MNM UrbaNice, De Tijdloze en Ketnet Hits. Via VRT NWS krijg je de belangrijkste nieuwsbulletins en de krantencommentaren apart aangeboden.

What’s New

Version 654.6.001

- bug fixes
- nieuw menu om programma's te herbeluisteren

Ratings and Reviews

4.7 out of 5
5.8K Ratings

5.8K Ratings

Zk 😜😜😜😜😜😜 ,

Leuk !!!

Echt leuke app

esmeekatje ,

Esmeekatje

Beste MNM Ik vind jullie muziek super goed want mijn zus en ik zagen altijd in de auto voor MNM I love you muziek

scheppienator ,

Playlist

Playlist is meer niet zichtbaar dan wel. Ook op de website is dit heel vaak het geval. Heel erg jammer, want dit is een probleem dat al lang meegaat!

Information

Seller
VRT
Size
54.1 MB
Category
Music
Compatibility

Requires iOS 9.0 or later. Compatible with iPhone, iPad and iPod touch.

Languages

English

Age Rating
Rated 4+
Copyright
© VRT
Price
Free

Supports

  • Family Sharing

    Up to six family members will be able to use this app with Family Sharing enabled.

More By This Developer

You May Also Like